Društvene mreže

Kako sakriti vidljivost na Instagramu?

Želite povećati privatnost na društvenim mrežama? Zašto ne biste sakrili vidljivost na Instagramu? Saznajte kako sakriti vidljivost na Instagramu u nekoliko koraka.

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Prema zadanim postavkama slike koje dijelite na svom Instagram profilu može vidjeti gotovo svatko s aplikacijom. Ako biste umjesto toga radije ostali ispod radara, postoji nekoliko stvari koje možete učiniti kako biste sakrili vidljivost na Instagramu i spriječili druge ljude da vas pronađu na društvenoj mreži.

Prvi korak načina kako sakriti vidljivost na Instagramu je otvaranje aplikacije. Otvorite aplikaciju i dodirnite ikonicu vašeg profila u donjem desnom kutu ekrana. Kada se otvori vaš profil, dodirnite tri crtice u gornjem desnom kutu i odaberite postavke, a zatim privatnost. Kada se otvori izbornik privatnosti, dotaknite na postavku za privatni račun kako bi učinili Instagram privatnim te sakrili vidljivost.

Ovaj način kako sakriti vidljivost na Instagramu već je gotov. Postavljanje privatnog računa jedan je od najlakših načina da svoj profil učinite manje vidljivim. Čak i ako vas netko na kraju pronađe, neće moći vidjeti vaše objave osim ako mu to izričito ne dopustite.