Društvene mreže

Savjeti za promoviranje objave na Facebooku

Želite promovirati objavu na Facebooku, a ne znate kako? Saznajte jednostavan način kako promovirati objavu na Facebooku.

facebook.jpg
Foto: Pixabay

S više od dva milijuna aktivnih korisnika mjesečno, Facebook je daleko najveća društvena mreža. Ipak, unutar te goleme potencijalne publike ponekad se može činiti teškim pronaći svoje ciljno tržište. Srećom, postoji izuzetno jednostavan i učinkovit način kako promovirati objavu na Facebooku u nekoliko klikova.

Za ovaj način kako promovirati objavu na Facebooku koristiti će se Facebook Boost tipka prilikom objavljivanja objave. Boost objava na Facebooku jednaka je običnoj objavi na Facebooku, osim što trošite malo novca da ga promovirate ljudima koji inače ne bi vidjeli vašu originalnu objavu. Facebook Boost tipka je najjednostavniji oblik Facebook oglasa, a možete ga izraditi u samo nekoliko klikova.

Prvi korak načina kako promovirati objavu na Facebooku je pronalazak objave koju želite promovirati. Ispod objave nalazi se plavi gumb na kojemu piše Boost. Zatim će se otvoriti dijaloški okvir u kojemu možete odabrati na koji način želite promovirati vašu objavu. Nakon što odaberete način, kliknite na gumb spremi promjene te je vaša objava ažurirana. Ovo je najbrži i najefikasniji način kako promovirati Facebook objavu.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.