Društvene mreže

Kako promijeniti temu na Snapchatu?

Jeste li znali da možete promijeniti temu na Snapchatu kako bi dodatno konfigurirali aplikaciju svom ukusu? Donosimo što je Snapchat i kako promijeniti temu na Snapchatu.

snapchat.jpg
Foto: Pixabay

Snapchat je popularna društvena mreža koja je poznata po svojim jedinstvenim značajkama kao što su kratkotrajni videozapisi i fotografije koji se mogu poslati prijateljima. Međutim, osim ovih osnovnih funkcija, Snapchat također nudi mogućnost personalizacije sučelja aplikacije kroz teme. Kako promijeniti temu na Snapchatu?

Kada želite promijeniti temu na Snapchatu najprije otvorite aplikaciju Snapchat i prijavite se u svoj račun. Dodirnite svoj avatar u gornjem lijevom kutu zaslona. Dodirnite ikonu zupčanika kako bi otvorili postavke Snapchata. Dodirnite "Izgled".

Sljedeće što trebate učiniti kada želite promijeniti temu na Snapchatu je odabrati temu koju želite primijeniti. Dodirnite "Spremi" da biste potvrdili odabir teme. Nakon ovog postupka, nova tema će biti primijenjena na vaše sučelje Snapchat aplikacije. Teme su sjajan način personalizacije Snapchat aplikacije. Ako se umorite od uobičajene teme, promjena u drugu temu može biti osvježavajuća.