Online chat

Kako promijeniti postavke Vibera na mobitelu?

Ne sviđa vam se zvuk obavijesti, pozadinska slika Vibera ili neke druge postavke Vibera? Zašto ne biste promijenili postavke Vibera na mobitelu?

mobitel.jpg
Foto: Pixabay

Viber je popularna aplikacija za razmjenu poruka i telefoniranje koja omogućava korisnicima da komuniciraju putem internetske veze. Ova aplikacija je besplatna za korištenje i nudi širok raspon funkcija koje omogućuju korisnicima da se povežu s prijateljima i obitelji diljem svijeta. No, kako promijeniti postavke Vibera na mobitelu?

Jedna od najvažnijih stvari koju možete učiniti na Viberu je prilagoditi postavke svojih obavijesti i drugih opcija prema vašim željama. Ovo je važno jer vam omogućava da kontrolirate način na koji koristite aplikaciju, te vam daje veću fleksibilnost i udobnost. Koji su još načini za promjenu postavki Vibera na mobitelu?

Da biste promijenili postavke Vibera na svom mobilnom uređaju, otvorite aplikaciju i pritisnite ikonu "Postavke". Ovdje možete prilagoditi mnoge opcije, kao što su obavijesti, zvukovi, pozadinska slika, blokiranje korisnika i još mnogo toga. Jedna od najvažnijih opcija koju možete prilagoditi je obavijesti. Ovdje možete kontrolirati način na koji primite obavijesti o dolaznim porukama, pozivima i drugim događajima na Viberu. Možete odabrati između nekoliko opcija, uključujući zvukove, vibracije i obavijesti u traci statusne trake. Također možete promijeniti postavke svog profila, prikazivanje statusa online ili offline, i još mnogo toga. Kada prilagodite postavke, ne zaboravite kliknuti na gumb "Spremi" da biste sačuvali promjene. Ovo je najbrži i najjednostavniji način kako promijeniti postavke Vibera na mobitelu.