Tehnologija

Savjeti za preusmjeravanje poziva na drugi broj

Jeste li znali da gotovo svi mobilni operateri nude značajku preusmjeravanja poziva na drugi broj? Što je preusmjeravanje pozivaŽ' Kako preusmjeriti poziv na drugi broj?

mobitel.jpg
Foto: Pixabay

Preusmjeravanje poziva je zgodna značajka koja omogućuje preusmjeravanje dolaznih poziva s jednog broja na drugi broj. Postupak preusmjeravanja poziva može biti koristan u različitim situacijama, na primjer, kada ste izvan mreže ili kada koristite drugi uređaj. Ova funkcija je dostupna na većini telefona i vrlo je jednostavna za postavljanje.

Da biste postavili preusmjeravanje poziva na drugi broj, potrebno je prvo pristupiti postavkama telefona i odabrati opciju za preusmjeravanje poziva. Unutar te opcije, možete odabrati na koji broj želite preusmjeriti pozive. Potrebno je unijeti broj telefona na koji želite preusmjeriti pozive i spremite postavke.

U nekim slučajevima, možda će biti potrebno provjeriti je li vaš operater dopušta preusmjeravanje poziva i ima li troškove za tu značajku. Također, postoji opcija "Poništi preusmjeravanje poziva" koja vam omogućuje da isključite preusmjeravanje poziva. Preusmjeravanje poziva je korisna značajka koja vam može uštedjeti vrijeme i omogućiti da ostanete povezani čak i kada niste dostupni na svom glavnom broju.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.