Tehnologija

Kako pravilno povezati dva bluetooth zvučnika?

Želite poboljšati svoj sustav zvučnika? Zašto ne biste povezali dva bluetooth zvučnika? Saznajte je li moguće i kako povezati dva bluetooth zvučnika.

zvucnik.jpg
Foto: Pixabay

S obzirom na osnovnu funkcionalnost bluetootha, čini se da bi povezivanje s više od jednog zvučnika bilo nemoguće. Međutim, sva novija oprema dolazi s bluetooth verzijom 5. Ova verzija ima mogućnost spajanja na više uređaja odjednom. No, kako povezati dva bluetooth zvučnika odjednom?

Pvro što trebate učiniti kada želite povezati dva bluetooth zvučnika je skinuti aplikaciju za upravljanjem zvučnika. Aplikacija Bose Connect omogućuje vam povezivanje dva bluetooth zvučnika s jednim mobitelom u načinu rada za zabavu, a to je da svi zvučnici sviraju istu stvar ili stereo, a to je da svaki zvučnik daje svoj kanal.

Jednostavno uključite oba zvučnika, povežite se s jednim putem bluetootha, uključite aplikaciju Connect i uključite način rada za zabavu. Nakon što se zvučnici povežu, bit ćete u načinu rada za zabavu. Možete se prebacivati ​​između stereo načina rada i načina rada za zabavu odabirom stereo. Način rada za zabavu možete omogućiti bez aplikacije tako što ćete istovremeno pritisnuti tipke za bluetooth i pojačavanje zvuka i slijediti audio upute. Ovo je najbrži i najjednostavniji način povezivanja dva bluetooth zvučnika sa pametnim telefonom.