Online chat

Kako poslati glasovnu poruku na Messengeru?

Messenger je popularna aplikacija za razmjenu poruka koja se koristi širom, a ima mogućnost slanja glasovnih poruka. Saznajte kako poslati glasovnu poruku na Messengeru.

messenger.jpg
Foto: Pixabay

Messenger omogućuje dopisivanje s prijateljima i obitelji putem tekstualnih poruka, poziva, videopoziva, slanja datoteka i glasovnih poruka. Kako poslati glasovnu poruku na Messengeru?

Slanje glasovnih poruka putem Messenger-a vrlo je jednostavno. Prvo morate otvoriti Messenger aplikaciju i odabrati osobu s kojom želite razmijeniti glasovnu poruku. Zatim kliknite na ikonu mikrofona i držite gumb dok govorite. Kad završite s govorenjem, samo otpustite gumb. Messenger će automatski snimiti vašu poruku i poslati je primatelju.

Slanje glasovnih poruka vrlo je praktično kad ste zauzeti ili ne možete upisati poruku. Messenger pomaže u izbjegavanju neugodnosti poput pogrešnog tumačenja tonova ili raspoloženja u tekstualnim porukama. Glavna prednost slanja glasovnih poruka je u tome što možete prenijeti poruku s vašim glasom, tonom i izrazom, što je mnogo osobnije od teksta.

Messenger ima i mogućnost reprodukcije glasovnih poruka, tako da možete ponovno poslušati glasovnu poruku koju ste primili. Ovo je vrlo korisno ako želite provjeriti nešto što ste čuli u poruci ili ako ste zauzeti u trenutku kada je poruka stigla. Sada ste sigurni kako poslati glasovnu poruku na Messengeru.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.