Društvene mreže

Kako poništiti slanje poruku na Messenger?

Poslali ste poruku pogrešnoj osobi na Messengeru? Poništite slanje poruke na Messengeru prije nego što pogrešna osoba pročita poruku. Saznajte kako poništiti slanje poruke na Messenger.

messenger.jpg
Foto: Pixabay

Ponekad se dogodi da slučajno pošaljete poruku koju ne želite da primatelj vidi, ili shvatite da ste pogrešno napisali poruku. Srećom, Messenger vam omogućava da poništite slanje poruke. No, kako poništiti slanje poruke na Messenger?

Da biste poništili slanje poruke na Messengeru, jednostavno dodirnite i držite poruku koju ste upravo poslali. Pojavit će se izbornik opcija, uključujući mogućnost "Poništi". Dodirnite "Poništi" i poruka će biti uklonjena iz razgovora prije nego što ju primatelj vidi.

Međutim, vrijeme koje imate za poništenje poruke je ograničeno na samo 10 minuta. Ako ne poništite poruku u tom roku, primatelj će ju vidjeti. Stoga je važno brzo djelovati ako pošaljete pogrešnu poruku ili promijenite mišljenje nakon slanja. Uz to, imajte na umu da iako poruka može biti uklonjena iz razgovora, primatelj još uvijek može vidjeti obavijest o poruci koju ste poništili. Stoga, ako želite osigurati da poruka nikada ne bude vidljiva, najbolje je da pažljivo provjerite svoje poruke prije nego ih pošaljete.