Tehnologija

Kako u nekoliko jednostavnih koraka otvoriti račun na Youtubeu?

Otvaranje YouTube računa, ali i kanala vrlo je jednostavno. Dovoljno je nekoliko klikova kako biste otvorili račun na YouTubeu.

drustvene-mreze.png
Foto: Pixabay

Ako želite postati YouTube kreator ili jednostavno želite koristiti sve funkcije platforme otvorite račun. Kako otvoriti račun na YouTubeu u nekoliko koraka?

Prvi korak je da se prijavite na svoj Google račun. Ako nemate Google račun, možete ga brzo i jednostavno otvoriti.

Nakon što ste se prijavili, idite na YouTube i kliknite na ikonu „Odaberi“ u gornjem desnom kutu. Zatim kliknite na „Kreiraj račun“.

Sada ćete biti upućeni na stranicu za registraciju. Morat ćete unijeti neke osnovne informacije kao što su ime, prezime, e-mail adresa i lozinka. Također, moći ćete odabrati želite li kreirati kanal za svoj posao ili za osobne potrebe.

Nakon što ste unijeli sve potrebne informacije, kliknite na „Kreiraj račun“. Slijedeći korak je da potvrdite svoju e-mail adresu tako što ćete otići na e-mail koji ste upravo primili i kliknuti na link za potvrdu.

Sada ste spremni za korištenje svih funkcija na YouTubeu. Moći ćete uploadati svoje videozapise, komentirati na videozapise drugih kreatora, stvoriti playliste i još mnogo toga. Sada znate kako otvoriti račun na YouTubeu. Počnite s kreiranjem svog kanala i postanite dio YouTube zajednice!