Tehnologija

Kako otvoriti međuspremnik Androida?

Morate otvoriti android međuspremnik no ne znate kako to učiniti? Uz jednostavne upute naučite kako otvoriti međuspremnik Andrioda.

mobitel.jpg
Foto: Pixabay

Međuspremnik ili Clipboard na Androidu je vrlo koristan alat koji omogućava korisnicima da kopiraju i zalijepe tekst, slike i druge vrste sadržaja između aplikacija. Ako želite naučiti kako otvoriti međuspremnik na Androidu, slijedite ove jednostavne korake.

Pronađite aplikaciju "Međuspremnik"

Prvi korak je otvoriti aplikaciju "Međuspremnik" na svom Android uređaju. Ova aplikacija obično dolazi instalirana na većini Android uređaja i može se pronaći u odjeljku "Postavke" pod "Jezik i unos".

Pregledajte sadržaj međuspremnika

Kada otvorite aplikaciju "Međuspremnik", vidjet ćete popis svih stavki koje ste kopirali ili izrezali u nedavnoj prošlosti. Možete pregledavati i brisati stavke po potrebi.

Odaberite stavku koju želite zalijepiti

Kada nađete stavku koju želite zalijepiti, dodirnite je da biste je odabrali. Možete koristiti i dugme "Zalijepi" na tipkovnici da biste zalijepili zadnju stavku koju ste kopirali ili izrezali.

Zalijepite sadržaj

Nakon što ste odabrali stavku koju želite zalijepiti, idite na aplikaciju u koju želite zalijepiti sadržaj i držite prst na praznom prostoru dok ne vidite opcije. Dodirnite "Zalijepi" da biste zalijepili sadržaj.

U zaključku, međuspremnik na Androidu je vrlo koristan alat za kopiranje i zalijepiti sadržaj između aplikacija. Ova jednostavna uputstva omogućit će vam da jednostavno otvorite međuspremnik na Androidu i koristite ga za kopiranje i zalijepiti sadržaj na različitim mjestima.