Društvene mreže

Kako otkriti tajni razgovor na Messengeru?

Jeste li znali da Messenger ima mogućnost tajnih razgovora? Saznajte što su tajni razgovori na Messengeru i kako otkriti tajni razgovor na Messengeru.

messenger.jpg
Foto: Pixabay

Tajni razgovor na Messengeru je sigurnosna značajka koja omogućuje korisnicima da komuniciraju s drugim korisnicima putem enkriptiranih poruka koje se automatski brišu nakon određenog vremena. Ova značajka je posebno korisna za korisnike koji brinu o privatnosti i sigurnosti svojih razgovora. No, kako otkriti tajni razgovor na Messengeru?

Da biste otkrili tajni razgovor na Messengeru najprije otvorite aplikaciju Messenger i kliknite na vaš profil. Kliknite na "Tajni razgovori" kako biste otvorili popis svih vaših tajnih razgovora. Ako već imate aktivne tajne razgovore, možete ih otvoriti tako da kliknete na odgovarajući razgovor. Ako nemate aktivne tajne razgovore, možete stvoriti novi tako da kliknete na ikonu olovke u donjem desnom kutu zaslona i odaberete "Tajni razgovor".

Kada otvorite tajni razgovor na Messengeru, primijetit ćete nekoliko razlika u odnosu na uobičajene razgovore na Messengeru. Na primjer, tajni razgovori imaju plavi pozadinski dizajn i ikonu lokota koja ukazuje na to da su razgovori enkriptirani. Također je važno napomenuti da tajni razgovori neće biti dostupni na drugim uređajima na kojima ste prijavljeni na Messenger, što znači da ih nećete moći vidjeti na računalu ili drugom mobilnom uređaju ako ih niste stvorili na tom uređaju.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.