Društvene mreže

Kako odblokirati osobu na FB preko telefona?

Ukoliko želite odblokirati osobu na FB preko telefona možete to napraviti već danas. Otkrivamo kako odblokirati osobu na FB preko telefona.

facebook.jpg
Foto: Pixabay

Facebook je jedna od najpopularnijih društvenih mreža u svijetu, s više od 2,7 milijardi aktivnih korisnika. Međutim, ponekad se dogodi da morate blokirati nekoga na Facebooku, bilo zbog privatnosti, sigurnosti ili drugih razloga. Ako ste odlučili odblokirati tu osobu, to možete učiniti putem svog mobilnog telefona. Naučite kako odblokirati osobu na Facebooku preko telefona.

Prvi korak u prekidu blokiranja neke osobe na Facebooku je pokretanje aplikacije Facebook na svom mobilnom uređaju. Pronađite ikonu Facebooka na početnom zaslonu svog telefona i dodirnite je da biste otvorili aplikaciju. Nakon što pokrenete aplikaciju, dodirnite ikonu s tri vodoravne linije u gornjem desnom kutu ekrana. Ovaj ikona otvara izbornik aplikacije Facebook.

U izborniku pronađite opciju Postavke i privatnost. Dodirnite ovu opciju da biste otvorili podizbornik. U podizborniku pronađite opciju Postavke i dodirnite je da biste otvorili Postavke aplikacije Facebook. U postavkama aplikacije Facebook pronađite opciju Blokade i dodirnite je da biste otvorili popis osoba koje ste blokirali na Facebooku. Pronađite osobu koju želite odblokirati na popisu blokiranih osoba na Facebooku. Možete koristiti tražilicu za brže pronalaženje osobe koju tražite.

Dodirnite ime osobe koju želite odblokirati, a zatim dodirnite opciju Odblokiraj. Potvrdite svoju odluku da odblokirate osobu i to je sve. Osoba će biti odblokirana i ponovno će vam moći slati poruke, vidjeti vaše objave i komunicirati s vama na Facebooku. Sada znate kako odblokirati osobu na FB preko telefona.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.