Online chat

Kako očistiti Messenger? Kako ubrzati Messenger?

Primijetili ste da vam Messenger sporije radi? Čišćenje Messengera je rješenje vašeg problema. Saznajte kako očistiti Messenger u nekoliko koraka.

facebook.jpg
Foto: Pixabay

Messenger je aplikacija za razmjenu poruka dizajnirana za Facebook korisnike. Omogućuje korisnicima da razgovaraju s prijateljima i članovima obitelji putem tekstualnih poruka, glasovnih poziva i videopoziva. Kako bi se osiguralo da Messenger funkcionira glatko i bez problema, potrebno je redovito čistiti aplikaciju. No, kako očistiti Messenger?

Prvo što trebate učiniti kada želite očistiti Messenger je otvoriti aplikaciju Messenger. Izaberite "Postavke" u donjem desnom kutu aplikacije. Idite na "Čišćenje Messengera", a zatim izaberite "Obriši povijest razgovora".

Sljedeće što trebate učiniti kaki bi očistili Messenger je odabrati koje razgovore želite obrisati. Odaberite koje razgovore želite obrisati. Možete obrisati sve ili samo one koje želite. Kliknite na "Obriši razgovore" te potvrdite da želite obrisati razgovore. Nakon što su razgovori obrisani, aplikacija će se automatski osvježiti i prikazati ažurirane informacije. Redovito čišćenje Messengera pomoći će vam da održavate svoju privatnost i brzo pronađete željene razgovore. Također, ovaj način kako očistiti Messenger smanjuje vjerojatnost da će se aplikacija zakomplicirati ili zaglaviti.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.