Održavanje

Kratki vodič kako očistiti kameru na mobitelu

Primijetili ste da su fotografije s mobitela zamućene i ne izgledaju dobro. Pokušajte očistiti kameru. Pratite kratki vodič kako očistiti kameru na mobitelu.

kamera-na-mobitelu.jpg
Foto: Pixabay

Želite uslikati brzinsku sliku pomoću kamere na mobitelu, a slika izgleda mutno. Možete puhnuti u objektiv ili očistiti kameru na mobitelu pomoću majice, ali to neće puno pomoći. No, kako očistiti kameru na mobitelu te poboljšati kvalitetu vaših fotografija?

Prvi način za čišćenje kamere na mobitelu je koristeći krpu od mikrovlakana. Ako je leća vaše kamere na mobitelu mutna jer je prekrivena otiscima prstiju, trebat će je nježno polirati krpom od mikrovlakana. Za razliku od maramica koje mogu ostaviti čestice prašine na lećama, krpa od mikrovlakana će obrisati mrlje bez ostavljanja dlačica.

Sljedeći način kako očistiti kameru na mobitelu je pomoću meke četkice za zube. Ako imate prašnjavu leću kamere na telefonu, obično je dovoljno brzo četkati mekom četkicom za zube. Ako nemate meku četkicu za zube, možete koristiti kist. Neki kistovi imaju nježniji vrh, dok drugi imaju šire, pahuljastije vrhove. Koristite odgovarajuću veličinu i recite zbogom prašini na kameri mobitela.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.