Društvene mreže

Kako napraviti novi Facebook profil?

Želite napraviti novi Facebook profil jer ste zaboravili lozinku na starom? To neće biti nikakav problem. Saznajte kako jednostavno napraviti novi Facebook profil u svega nekoliko minuta.

facebook.jpg
Foto: Pixabay

Facebook je popularna stranica za društveno umrežavanje na koju se vrlo lako prijaviti i koristiti. Facebook se može koristiti za objavljivanje slika, dijeljenje članaka, pridruživanje grupama i povezivanje s prijateljima. Postupak izrade novog Facebook profila je jednostavan i možete se prijaviti u svega nekoliko koraka.

Prvo što trebate učiniti kada želite napraviti novi Facebook profil je otići na Facebook web stranicu i kliknite „Kreiraj novi korisnički račun“. Zatim unesite ime, adresu e-pošte ili broj mobitela, lozinku, datum rođenja i spol. Imajte na umu da ne možete iskoristiti istu adresu e-pošte za više Facebook računa.

Sljedeće što trebate učiniti kada želite napraviti novi Facebook profil je potvrditi adresu e-pošte. Kliknite na gumb „Registriraj se“. Facebook će sada automatski poslati e-poštu na vašu adresu e-pošte koje će sadržavati gumb za potvrdu adrese. Kliknite taj gumb kako biste potvrdili svoju adresu e-pošte te je vaš novi Facebook profil napravljen.