Društvene mreže

Kako maknuti datum na Facebooku?

Želite sačuvati privatnost na Facebooku? Uklanjanje datuma rođenja na Facebooku je savršen početak. Saznajte kako maknuti datum na Facebooku u svega nekoliko koraka.

facebook.jpg
Foto: Pixabay

Facebook vam omogućuje dijeljenje mnogo osobnih podataka, a većinu tih podataka prema zadanim postavkama može vidjeti cijeli popis vaših prijatelja. Međutim, Facebook vam omogućuje promjenu postavki privatnosti za gotovo sve na vašem profilu, uključujući datum rođenja. Donosimo jednostavan način kako maknuti datum na Facebooku.

Prvi korak načina kako maknuti datum na Facebooku je otvaranje aplikacije. Zatim dodirnite ikonu izbornika. Izborni izgleda kao tri vodoravne crte u gornjem desnom kutu. Pomaknite se prema dolje i dodirnite na gumb za postavke i privatnost.

Sljedeći korak načina kako maknuti datum na Facebooku je odabir gumba za informacije o profilu. Dodirnite gumb za uređivanje. Sada ćete vidjeti svoj datum rođenja i godinu rođenja. Kako bi završili ovaj način kako maknuti datum na Facebooku, kliknite na vaš datum rođenja i odabirte da je vidljiv samo vama. Ovaj način kako maknuti datum na Facebooku skriva vaš datum rođenja od svih korisnika Facebooka, uključujući i vaših prijatelja.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.