Internet

Kako kupovati preko interneta sa karticom?

Želite izbjeći gužve u trgovinama i kupovati preko interneta sa karticom? Taj postupak ne može biti jednostavniji. Donosimo kako kupovati preko interneta sa karticom.

internet-kupovina.jpg
Foto: Pixabay
Play logo

Ovih dana gotovo svaku kupovinu koju izvršite možete obaviti preko interneta, a da ne morate napuštati svoj dom. Iako je kupnja putem interneta mnogo praktičnija, često zahtijeva da imate karticu putem koje ćete platiti. Ako ne kupujete često preko interneta, to može djelovati zbunjujuće.

Play logo

Prvi korak načina kako kupovati preko interneta sa karticom je odabir željenog proizvoda. Kada ste odabrali proizvod, potrebno je upisati adresu dostave gdje će paket biti dostavljen. Zatiim je potrebno odabrati kartičnu metodu plaćanja.

Sljedeći korak načina kako kupovati preko interneta sa karticom je unos podataka na kartici. Neki podatci koje ćete morati ispuniti su ime, prezime, broj kartice, datum isteka kartice i troznamenkasti sigurnosni kod koji je upisan na stražnjoj strani kartice.

Ovaj način kako kupovati preko interneta sa karticom već je gotov. Sve što je potrebno je stisnuti gumb naruči te još jednom provjeriti sve podatke. Kada ste sigurni da su vaši podaci ispravni, potvrdite narudžbu.

Play logo
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.