Online chat

Kako izgleda provala na Whatsapp?

Nekada pomislite da vam se dogodila provala na Whatsapp, to znači otkrivanje vašim privatnih podataka, a tako i poruka koje ste razmijenili s drugima. Donosimo sve ukratko o provali na Whatsapp.

whatsapp.jpg
Foto: Pixabay

Provala na WhatsApp aplikaciju može biti vrlo neugodna situacija. Ova popularna aplikacija za razmjenu poruka koristi se za komunikaciju s obitelji, prijateljima i kolegama te često sadrži privatne i osjetljive informacije.

Kada netko provali u vaš WhatsApp račun, to može izazvati probleme s privatnošću i sigurnošću. Ako sumnjate da je netko provalio u vaš WhatsApp račun, prvi korak je promjena lozinke. Važno je odabrati jaku lozinku koja uključuje kombinaciju slova, brojeva i posebnih znakova te izbjegavati korištenje iste lozinke za različite račune kako bi spriječili provalu na whatsapp .

Kao i kod bilo koje druge aplikacije, važno je biti oprezan s osobnim informacijama koje dijelite putem WhatsApp-a i paziti na poruke koje dobivate od nepoznatih pošiljatelja. Također, preporučuje se ažuriranje aplikacije na najnoviju verziju kako biste imali najnovije sigurnosne mjere. Nadamo se da će te primijeniti neke od ponuda kako bi zaustavili u ranijoj fazi provalu na whatsapp.