Tehnologija

Kako isključiti rotirajuću pozadinu?

Ne želite da vas pozadina na računalu svaki puta iznenadi? Zašto ne biste isključili rotirajuću pozadinu? Saznajte što je i kako isključiti rotirajuću pozadinu na računalu.

stolno-računalo.jpg
Foto: Pixabay
Play logo

Rotirajuća pozadina je funkcija koja omogućuje korisnicima da im njihov zaslon ima promijenjivu pozadinu koja se automatski mijenja svakih nekoliko sekundi ili minuta. Ova funkcija se često koristi kako bi se zaslon činio dinamičnijim i privlačnijim. No, kako isključiti rotirajuću pozadinu?

Play logo

S obzirom da rotirajuća pozadina može utjecati na performanse računala, posebno ako se koriste resursi sustava, potrebno ju je isključiti. Kako biste isključili rotirajuću pozadinu, najprije otvorite postavke svog računala. Kliknite na personalizacija, a zatim pozadina zaslona.

Sljedeće što trebate učiniti kada želite isključiti rotirajuću pozadinu je odabrati način rada "Statično" kao izbor za pozadinu zaslona. Iako rotirajuća pozadina omogućuje korisnicima da im njihov zaslon ima promijenjivu i dinamičnu pozadinu, ponekad može učiniti više lošeg nego korisnog. Prateći ove korake možete isključiti rotirajuću pozadinu u nekoliko sekundi.

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.