Društvene mreže

Kako funkcionira Snapchat? Kako koristiti Snapchat?

Snapchat je još jedna sve popularnija društvena mreža. Kako funkcionira Snapchat? Kako koristiti Snapchat?

snapchat.png
Foto: Pixabay

Snapchat je mobilna aplikacija za razmjenu poruka koja se koristi za dijeljenje fotografija, videozapisa, teksta i crteža. Snapchat je potpuno besplatna aplikacija. Snapchat je postao je iznimno popularan u vrlo kratkom vremenu, posebno među mladima. Postoji jedna značajka koja čini Snapchat drugačijim od ostalih oblika slanja poruka i dijeljenja fotografija, a to je da poruke nestaju s telefona primatelja nakon nekoliko sekundi. Donosimo kako funkcionira Snapchat.

Snapchat je vrlo jednostavan je za korištenje. Snapchat funkcionira tako da snimite sliku pomoću telefona s kamerom, odaberete primatelje iz svojih kontakata, odlučite koliko dugo želite da poruka bude vidljiva i kliknete pošalji. Za primatelja, postupak je vrlo sličan primanju tekstualne poruke, jednostavno dodirne za prikaz snimka.

Također, poruka nestaje s njihovog telefona kada istekne vremensko ograničenje, iako ostaju detalji pošiljatelja i vremenska oznaka. Korisnici mogu dodavati prijatelje sa svojih popisa kontakata na telefonu, osim toga korisnici sada mogu dodavati prijatelje koji su im u blizini, pa ako se korisnici druže u grupi, putem Snapchata im je lakše povezati se. Važno je znati kako funkcionira Snapchat kako bi ostali u toku s novim tehnologijama.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.