Društvene mreže

Kako funkcionira Instagram? Kako koristiti Instagram?

Instagram je vrlo popularna društvena mreža koja ima svoj način funkcioniranja. Kako funkcionira Instagram?

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Instagram je aplikacija za društveno umrežavanje za mobilne uređaje koja vam omogućuje snimanje slika i videozapisa, primjenu filtara i dijeljenje tih objava na raznim stranicama društvenih mreža. Aplikacija Instagram se može koristiti kao usluga za dijeljenje fotografija jer su slike raspoređene kronološkim redoslijedom. Korisnici mogu lajkati ili komentirati tuđe slike, kao i učitavati vlastiti sadržaj. No, kako funkcionira Instagram?

Instagram funkcionira na jednostavan način. Možete snimati slike i videozapise na svom telefonu, uređivati ​​ih putem Instagram aplikacije, a zatim ih objavljivati ​​na svoj profil. Osim toga, na Instagramu postoje i postavke za kontrolu tko vidi ono što objavljujete i tko to može komentirati.

Kada znate kako funkcionira Instagram, potrebno je znati kako podijeliti sliku na Instagram. Korisnici mogu snimiti sliku ili video pomoću kamere aplikacije ili odabrati sliku iz svoje galerije za dijeljenje s drugima na Instagramu. Korisnici mogu odabrati filtriranje objave jednim od 15 filtara za fotografije koji mijenjaju stvari poput kontrasta, svjetline i zasićenosti ili ih mogu ostaviti nefiltriranim. Kada uredite vašu sliku za Instagram, jednostavno kliknite na gumb za objavu i vaša fotografija će biti objavljena.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.