Društvene mreže

Kako dobiti verifikaciju na Instagramu?

Reklamirate svoju tvrtku na Instagramu? Verifikacija će vam drastično poboljšati publicitet. Saznajte što je verifikacija na Instagramu i kako dobiti verifikaciju na Instagramu.

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Instagram verifikacija je plava kvačica pored imena vašeg profila. Provjera dokazuje da je račun u vlasništvu javne osobe poput slavne osobe ili robne marke. Ako se predstavljate kao tvrtka na Instagramu, verifikacija će prikazati vaš profil kao profesionalnim. No, zašto biste htjeli verifikaciju na Instagramu?

Kako budete razvijali svoj Instagram profil, poželjet ćete se potvrditi kako biste se istaknuli od konkurencije. Verificirani računi općenito se smatraju vjerodostojnijim od neprovjerenih i u prosjeku imaju 30% višu stopu angažmana. Osim toga, verificirani Instagram profil zaustavlja lažno predstavljanje. Plava kvačica na vašem profilu pokazuje pratiteljima i posjetiteljima da ste pravi, a ne lažni račun.

Sve što trebate učiniti kako biste dobili verifikaciju na Instagramu je poslati Instagramu svoj zahtjev. Otvorite aplikaciju Instagram i idite na svoj profil. Kada ste na stranici svog profila, dodirnite tri crte u gornjem desnom kutu i odaberite „Postavke“. Na stranici s postavkama, pri dnu, vidjet ćete opciju „Zatraži potvrdu“. Zatim ćete morati ispuniti pojedinosti o svom profilu. Kada ste ispunili sve podatke, kliknite na gumb „Pošalji zahtjev“. Time ćete poslati zahtjev za verifikacijom profila Instagramu te će Instagram odgovoriti u roku od nekoliko dana.