Društvene mreže

Kako na najbolji način deaktivirati Instagram na mobitelu?

Previše vremena provodite na Instagramu i odlučili ste ga deaktivirati? To je vrlo jednostavno. Saznajte kako deaktivirati Instagram na mobitelu u svega nekoliko koraka.

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Kada su u pitanju društveni mreže, Instagram je vodeći u industriju. Sa zadivljujućim i sve korisnijim značajkama, Instagram je jednostavno jedna od najboljih platformi društvenih mreža na svijetu. Ali, kao i svim dobrim stvarima, postoje trenuci kada tome mora doći kraj. No, kako deaktivirati Instagram na mobitelu?

Deaktiviranje vašeg Instagram računa jednostavan je način da napravite pauzu od društvenih mreža ili odlučite želite li doista potpuno izbrisati svoj Instagram račun. Kako biste deaktivirali Instagram na mobitelu najprije otvorite Instagram aplikaciju na mobitelu.

Sljedeće što trebate učiniti kada želite deaktivirati Instagram na mobitelu je otvoriti postavke. Kliknite svoju profilnu sliku u donjem desnom kutu stranice. Dotaknite tri vodoravne crte u gornjem desnom kutu. Pomaknite se prema dolje i kliknite „Privremeno onemogući moj račun“ u donjem desnom kutu stranice. Odaberite odgovarajuću opciju kada vam bude postavljeno pitanje zašto onemogućujete svoj račun. Unesite lozinku i dotaknite na gumb „Privremeno onemogući moj račun“. Ovaj način kako deaktivirati Instagram na mobitelu već je gotov te je vaš Instagram privremeno onemogućen. Ukoliko se ne prijavite u svoj Instagram račun 30 dana, vaš račun će biti trajno izbrisan.