Online chat

Kako ažurirati Viber? Koliko često treba ažurirati Viber?

Želite ažurirati viber na najnoviju verziju? Donosimo kratki vodič za jednostavan način za ažuriranje vibera na najnoviju verziju.

mobitel.jpg
Foto: Pixabay

Ažuriranje aplikacija na vašem telefonu je važan korak u održavanju sigurnosti i funkcionalnosti vašeg uređaja. U ovom članku, objasnit ćemo kako ažurirati Viber na vašem telefonu.

Prvo, provjerite imate li najnoviju verziju Viber aplikacije. Ako niste sigurni koju verziju trenutno koristite, otvorite Viber aplikaciju i idite na Postavke> O aplikaciji. Tu će biti navedena verzija aplikacije koju trenutno koristite.

Ako je dostupna nova verzija Viber aplikacije, možete ažurirati aplikaciju izravno iz trgovine aplikacija na vašem telefonu. Ako koristite Android, otvorite Google Play trgovinu aplikacija, pronađite Viber i pritisnite gumb "Ažuriraj". Ako koristite iOS, otvorite App Store, pronađite Viber i pritisnite gumb "Ažuriraj".

Ako nemate automatsko ažuriranje aplikacija uključeno na vašem telefonu, možda će biti potrebno ručno ažurirati Viber aplikaciju. Ako koristite Android, idite na Google Play trgovinu aplikacija, pronađite Viber i pritisnite gumb "Ažuriraj". Ako koristite iOS, otvorite App Store, pronađite Viber i pritisnite gumb "Ažuriraj".

Ažuriranje Viber aplikacije je važno kako bi se osiguralo da imate pristup najnovijim funkcijama i sigurnosnim ispravcima. Budući da aplikacije redovito izdaju nove verzije, važno je redovito provjeravati ima li dostupnih ažuriranja za vaše aplikacije.

U zaključku, ažuriranje Viber aplikacije je važno kako bi se osiguralo da imate pristup najnovijim funkcijama i sigurnosnim ispravcima. Ažuriranje je jednostavan postupak koji možete obaviti izravno iz trgovine aplikacija na vašem telefonu. Ako nemate automatsko ažuriranje aplikacija uključeno, važno je redovito provjeravati ima li dostupnih ažuriranja za vaše aplikacije.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.