Društvene mreže

Kako aktivirati Facebook poznanstva?

Želite upoznati nove prijatelje putem društvenih mreža? Facebook poznanstva savršen su način za to. Saznajte što su Facebook poznanstva i kako Facebook poznanstva funkcioniraju.

facebook.jpg
Foto: Pixabay

Facebook poznanstva su značajka na Facebooku koja korisnicima olakšava povezivanje s ljudima koji dijele slične interese, hobije i aktivnosti. Ova značajka omogućava korisnicima da pronađu nove prijatelje i stvore veze s drugim ljudima na Facebooku. No, kako aktivirati Facebook poznanstva?

Aktiviranje Facebook poznanstva je jednostavno. Prvo, korisnik treba otvoriti svoj Facebook račun i kliknuti na ikonu poznanstava u gornjem desnom kutu zaslona. Nakon toga će se otvoriti zaslon s opcijama pretraživanja poznanstava.

Korisnici mogu pretraživati poznanstva po kategorijama kao što su zajednički prijatelji, zajednički interesi, zajedničke aktivnosti i sl. Nakon što korisnik odabere kategoriju koja ga zanima, Facebook će mu ponuditi listu potencijalnih prijatelja s kojima može povezati. Facebook poznanstva također omogućavaju korisnicima da pronađu osobe u blizini koje dijele slične interese, što je korisno za ljude koji žele upoznati nove ljude u svojoj lokalnoj zajednici. Osim toga, Facebook poznanstva koriste i algoritam koji analizira aktivnosti i interese korisnika kako bi im ponudio relevantne prijedloge za poznanstva. Ovo ja najbrži i najjednostavniji način za aktiviranje Facebook poznanstava.