Tehnologija

Praktični način za isključivanje rotirajuće pozadine za mobitel

Kako izgleda isključivanje rotirajuće pozadine za mobitel? Ovdje možete saznati kako isključiti rotirajuće pozadine za mobitel.

mobitel.jpg
Foto: Pixabay

Slijedite ove jednostavne upute kako biste isključili funkciju rotirajuće pozadine za mobitel.

Otvorite Postavke. Odaberite Uvijek uključen zaslon i zaključani zaslon. Dodirnite rotirajuće pozadine. Na sljedećoj stranici isključite Uključi. Ovo će onemogućiti značajku rotirajuće pozadine.

Zapamtite, iako možete isključiti rotirajuće pozadine putem postavki, ikona će i dalje živjeti na vašem zaključanom zaslonu. Da biste je se riješili, slijedite ove korake za deinstalaciju aplikacije.

Otvorite Postavke > O telefonu. Odaberite Pohrana i dodirnite Aplikacije i podaci. Potražite Wallpaper Carousel na stranici s detaljima aplikacije i odaberite ga. Dodirnite Deinstaliraj aplikaciju pri dnu. Dodirnite U redu u skočnom prozoru kako biste potvrdili svoj izbor. Ovo će deinstalirati aplikaciju. Sada ste sigurni da ste isključili rotirajuće pozadine za mobitel.

Kada je Wallpaper Carousel deinstaliran, ikona zaključanog zaslona će nestati. Ako želite koristiti ovu funkciju u budućnosti, možete preuzeti aplikaciju Wallpaper Carousel iz trgovine Google Play. Na taj način možete vratiti rotirajuće pozadine za mobitel, ali i ponovno isključiti.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.