Tehnologija

Kako funkcioniraju Google Chat pozivi?

Želite obavljati pozive preko interneta bez dodatne potrošnje novca? Pozivi putem Google Chata savršeni su za vas. Saznajte što je Google Chat i kako funkcioniraju Google Chat pozivi.

google.jpg
Foto: Pixabay

Google Chat je alat za komunikaciju i suradnju tvrtke Google. Kao dio Googlea, ovaj alat omogućuje korisnicima da razmjenjuju poruke, dijele datoteke, održavaju sastanke i obavljaju pozive u stvarnom vremenu s drugim korisnicima Googlea.

Za obavljanje poziva na Google Chatu potrebno je prvo provjeriti jeste li povezani na internet i imate li pristup Googleu. Zatim se prijavite na svoj Google račun i otvorite aplikaciju Google Chat. Odaberite osobu ili grupu s kojom želite obaviti poziv, a zatim odaberite ikonu poziva iz gornjeg desnog kuta prozora za razgovor.

Kada se otvori prozor za poziv, odaberite želite li obaviti video ili audio poziv. Potom pričekajte da druga osoba prihvati poziv, a zatim započnite razgovor. Tijekom razgovora možete koristiti različite značajke poput dijeljenja zaslona, razmjene datoteka i slanja poruka. Važno je napomenuti da su Google Chat pozivi mogući samo unutar Googlea.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.