Društvene mreže

Kako funkcionira blokiranje komentara na Instagramu?

Želite isključiti negativne komentare na Instagramu? To je moguće uz jednostavno blokiranje komentara na Instagramu. Saznajte kako funkcionira blokiranje komentara na Instagramu.

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Instagram je jedna od najvažnijih društvenih mreža na svijetu zahvaljujući zajednici od 2 milijarde mjesečnih korisnika. Međutim, upravljanje komentarima koje primite nije uvijek jednostavno, pogotovo kada je popis vaših sljedbenika opsežan. Donosimo kako funkcionira blokiranje komentara na Instagramu.

Postoje dva načina za blokiranje komentara na Instagramu. Prvi način je prilikom objavljivanja. Kada odaberete koju objavu želite podijeliti na Instagramu, kliknite dalje. Prije nego što kliknete gumb za objavljivanje, kliknite na gumb za napredne postavke na dnu zaslona. U naprednim postavkama odaberite gumb za isključivanje komentara. Nakon što isključite komentare, kliknite podijeli te je vaša objava sa blokiranim komentarima objavljena.

Sljedeći način za blokiranje komentara na Instagramu je blokiranje komentara na postojećim objavama. Otvorite Instagram i pozicionirajte se na objavu za koju želite blokirati komentare. Dodirnite simbol padajućeg izbornika u gornjem desnom kutu i odaberite gumb za isključivanje komentara iz izbornika koji se pojavi na zaslonu. Ovo su dva jednostavna načina za blokiranje komentara na Facebooku te ćete time blokirati sve neželjene komentare.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.