Bonton

Savjeti za pisanje kratke čestitke za Novu godinu

Želite čestitati Novu godinu prijateljima i bližnjima? Kako se pišu kratke čestitke za Novu godinu?

nova-godina.jpg
Foto: Pixabay

Nova godina novi je početak na kalendaru, puna nade i potencijala, odnosno savršeno vrijeme za povezivanje sa svojim voljenima. Bilo da planirate slaviti Novu godinu s bliskim prijateljima i obitelji ili ćete biti daleko jedno od drugoga, prave novogodišnje čestitke mogu vam pomoći da ljudima koji su vam najvažniji date do znanja da ste mislili na njih.

Prije nego započnete sa pisanje kratke čestitke za Novu godinu, potrebno je znati kome ju pišete. Ukoliko čestitku za Novu godinu pišete kolegama s posla i suradnicima, bolje je držati se profesionalnih običaja. U toj kratkoj čestitci za Novu godinu, sve što je potrebno je poželiti zdravlje i sreću primateljima i njihovim obiteljima te se potpisati.

Međutim, ukoliko pišete kratke čestitke za Novu godinu svojim bliskim prijateljima, tada ne morate biti toliko profesionalni. Za bliske prijatelje, razigranija, osobnija nota pogađa pravi ton. U kratkim čestitkama za Novu godinu koje šaljete prijateljima možete se zahvaliti na prijateljstvu te navesti kako se veselite proživjeti još jednu godinu u životu vaših prijatelja i obitelji.

Idele za kratke čestitke za Novu godinu:

  • Vrijeme je da zaboravimo prošlost i proslavimo novi početak. Sretna Nova godina!
  • Sretna Nova godina! Nazdravimo dosadašnjim postignućima i veselimo se budućnosti.
  • Život je avantura puna prekrasnih odredišta. Želimo Vam puno lijepih uspomena u Novoj godini.
  • Sretna Nova godina! Neka nadolazeća godina bude puna velikih avantura i prilika.