U par poteza kistom naglasite jagodice

Kako naglasiti jagodice?

Iako rumenilo nije uvijek potrebno kao dio vaše svakodnevne rutine šminkanja, kada zaista želite naglasiti jagodične kosti i učiniti vašu strukturu lica seksi, ono vam može biti najbolji prijatelj.

pexels-cottonbro-4153795.jpg

Trik za prirodno, a opet seksi rumenilo je odabrati boju i tip koji odgovara vašem tonu kože, a zatim naučiti raditi s prirodnim konturama lica kada ga stavljate.

Možda će trebati malo vježbe, ali svoj izgled možete potpuno preobraziti kad pronađete onu vrstu rumenila koja vam odgovara.

Neke žene preferiraju izgled rumenila koji se nanosi izravno na jagodice, dok će ih druge, na primjer, više koristiti kao sredstvo za isticanje.

Savjeti za rumenilo za različite oblike lica

Ovalni oblici lica već pružaju prirodan oblik lica tako da vam uopće nije potrebno konturiranje. Za prirodan izgled nanesite rumenilo na jagodice za rumeni izgled. Za noćni izgled nanesite rumenilo na vrh nosa i most na nosu za taj nevjerojatan sjaj!

Kada želite stvoriti iluziju širine za svoje lice nanošenjem rumenila na jagodice širite boje ravno prema ušima. Nanesite malo rumenila na sredinu čela i uz bradu.

Kvadratno lice željeli biste omekšati koncentrirajući svjetliju boju jagodice, a zatim je premažite na sljepoočnicama prema gore i prema van kako biste postigli izgled lica kakav želite.

Kada imate okruglo lice želite da vam lice izgleda vitko. Dakle, ono što želite učiniti je četkati svoje rumenilo ispod jagodične kosti naprijed-natrag, a zatim ga stopiti do sljepoočnica u blizini linije kose. Ne nanosite rumenilo samo na jagodice jer će vam lice izgledati zaobljenije.

Savjeti za šminkanje kod korištenja krema ili tekućih rumenila

Mogli biste pretpostaviti da je sve rumenilo u prahu no neke od najboljih opcija rumenila za naglašavanje jagodica na tržištu dolaze u obliku tekućine ili kreme.

To može biti jednostavnije za korištenje ženama koje su već navikle raditi s tekućim temeljima jer se mogu nanositi na isti način.

Gel rumenilo je također druga opcija. Može se nanositi četkom, ili ih čak možete trljati izravno na ili točno ispod jagodičnih kostiju za dodatni naglasak.

Odabir najbolje boje rumenila

Rumenilo dolazi u svim duginim bojama, kako bi odgovaralo svim tonovima kože s kojima možda radite. Kada pokušavate naglasiti jagodične kosti, želite raditi sa svojim tonom kože, a ne protiv njega.

Svijetli tonovi kože često najbolje funkcioniraju s bež ili ružičastim rumenilima, dok tamniji tonovi kože mogu izgledati dobro u broncama. Ako koristite tekuća ili krem ​​rumenila, možete pomiješati dvije nijanse kako biste dobili personaliziraniji rezultat.

Kako nanijeti rumenilo

Jedan od razloga zašto se mnoge žene toliko boje koristiti rumenilo jest taj što se boje rezultata. Najbitnije, morate naučiti stapati rumenilo s kožom.

Velike okrugle četke mogu vam dati prirodniji izgled dok se koriste za naglašavanje jagodičnih kostiju, jer su najbolje za stapanje većeg područja vaše kože.

Uvlačite usne, nanosite rumenilo točno ispod ili točno na jagodične kosti i smiješite se dok ga nanosite, su savjeti koji vam mogu pomoći kada nanosite rumenilo.

Ako želite suptilniji izgled, možete ga nadopuniti rumenilom u prahu kako biste zapečatili boju i uklopili je s vašom prirodnom nijansom.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.