Kuharica

Koji su najbolji preljevi za vafle?

Preljeva za vafle ima puno i previše, ali mi izdvajamo 3 najbolja preljeva za vafle koji će se svima svidjeti.

vafli.jpg
Foto: Pixabay

Banane su klasični nadjev za vafle i izvrstan su dodatak ako želite svoje vafle učiniti malo zdravijima. Banane su prirodno slatke, pa je ova hrana bogata kalcijem i kalijem izvrsna opcija ako pokušavate izbjeći dodavanje šećera, uparite banane s maslacem od kikirikija za zdrav slatki doručak. Također možete nasjeckati svježe orašaste plodove poput oraha ili pekan oraha i njima posuti svoje vafle s bananama. Na kraju dodajte cimet šećer za malo više slatkoće. Ako se ne bojite ultra slatkog doručka, banane su sjajne uz vafle u kombinaciji s čokoladnim namazom ili medom. Banana preljev za vafle je stvarno odlična opcija.

Možda najklasičniji preljev za vafle je javorov sirup. Bez obzira koje preljeve za vafle inače koristite obični vafli sa javorovim sirupom klasična su kombinacija, a ponekad je dobar osjećaj vratiti se osnovama. Bogat okus jedan je od razloga zašto je toliko popularan preljev za vafle.

Ako volite šlag na svojim vaflima, stvarno ćete voljeti sladoled. Ova smrznuta poslastica izvrstan je preljev za vafle, a sladoled od vanilije dobro se slaže s bilo kojim drugim slatkim preljevom. Najbolji način da uživate u sladoledu na svojim vaflima je da ga stavite odmah dok vafle vadite iz pekača za vafle, tako da se dodatno rastopi. Na taj način, dio sladoleda ima vremena da se upije u vafl, čineći ga kremastim i ukusnim, dok još uvijek možete uživati ​​u malom dijelu onoga što je ostalo od smrznutog dijela u svakom zalogaju. Sve su to preljevi za vafle koje morate isprobati barem jednom.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.