Image
Image

Klasik u ljetnim casual kolekcijama, bijela majica s originalnim printom, savršeno će se uklopiti u svaki outfit, a kako ju isfurati pokazale su Lidija Lešić i Paula Sikirić.

Image

Inspiriran jedinstvenom ženskom ljepotom, beauty brand NOELLE udružio je snage s Robertom Severom i odlučio svoje obožavateljice darivati T-shirtom NOELLE by Robert Sever, koji krasi nezaobilazan print poznatog dizajnera.

Image

Inspiracija Robertu Severu, kao u svemu što radi, su i ovog puta žene. Zato ne čudi što ovaj T-shirt krasi lik ženskog lica. „Svaka žena ima posebno lice, koje odražava njezinu osobnost i baš kroz ovaj dizajn, koji je stvaran akvarel tehnikom, želio sam uhvatiti dvije najbitnije karakteristike žena istovremeno: snagu i senzualnost“, izjavio je dizajner.

Image

NOELLE žene su snažne, karakterne, jedinstvene, senzualne i sa stavom, baš kao i lice koje krasi ovaj pamučni bijeli T-shirt, koji će zasigurno biti hit ovog ljeta.

Image

Dvije mlade i uspješne žene, Paula i Lidija, različite su kad je u pitanju karakter, izgled i stil koji njeguju, ali su obje oduševljene su ovom suradnjom, a svoj su NOELLE by Robert Sever T-shirt uklopile u svoje odjevne kombinacije idealne za vruće ljetne dane.

Image

Napiši nam u komentarima sviđa li ti se njihov stil.

Paula Sik i Lidija Lešić pokazale kako isfurati običnu bijelu majicu

U ljetnim kombinacijama hrvatskog dizajnera Roberta Severa često dominira statement komad, klasični T-shirt, koji je iz sezone u sezonu, nezaobilazan trendi komad.

zena.hr
17.7.2019.