Image
Image

Romantična i elegantna vizija najnovije Skokine kolekcije ove sezone zaživjet će u svjetlijim i pastelnim uzorcima u kombinaciji sa satenom, koji je rađen u 3D printu ruža te neobičnih lamea i šljokica. Osnovna nit vodilja po kojoj Ivica Skoko već godinama kreira haljine jest da se žene doista trebaju osjećati posebno i ženstveno. (FOTO: Zvonimir Ferina)

Image

Modnom pistom tako će zavladati haljine koje mogu biti i za dnevne i večernje varijante, maxi dužina povezane u jednu priču – ženstvenu, elegantnu i pravu proljetnu. (FOTO: Zvonimir Ferina)

Image

"Nova kolekcija se dosta razlikuje od kolekcije koju sam predstavio na jesen. Tada sam se usredotočio na tamne boje i materijale kao što je koža, no sada sam se odlučio za zanimljiv spoj svile i satena. Inspiraciju za ovu sezonu pronašao sam u buđenju prirode pa su modeli nekako nježniji i lepršaviji. Publiku i ove sezone očekuje pregršt haljina namijenjenih ženama koje žele zasjati u proljetnim i ljetnim večerima“, istaknuo je Ivica Skoko. (FOTO: Zvonimir Ferina)

Image

Poznata hrvatska glumica Iskra Jirsak česta je gošća Skokinih revija na kojima uvijek rado odjene njegove toalete pa i ne čudi da se baš ona pronašla u ulozi modela za novu Skokinu modnu priču.(FOTO: Zvonimir Ferina)

Image

Najupečatljiviji komadi nove kolekcije Ivice Skoke privlačit će poglede mnogobrojne publike na nacionalnom tjednu mode, koji započinje 19. i traje sve do 23. ožujka. (FOTO: Zvonimir Ferina)

Pastelni uzorci, saten, ruže i šljokice: novi 'vladari' proljetne mode?

Miljenik hrvatske modne scene Ivica Skoko već je odavno postao sinonim za raskošne i profinjene večernje haljine pa i ne čudi da svojom novom, kolekcijom za proljeće-ljeto 2019. ponovno namjerava šarmirati ženski dio publike.

zena.hr
5.3.2019.