Image
Image

S obzirom da je pažljivo skupljala i birala pjesme, mnogi su se složili da smo dobili pravog nasljednika prethodnog albuma 'Dobrodošao u klub'. (FOTO: Goran Perešin)

Image

'Halo' sadrži sve žanrove pop glazbe, s primjesama Severininog zvuka koji ona uspješno miksa, baš poput i svoje garderobe. I iako to nikom ne bi stajalo, njoj baš stoji, kao i pjesme koje izvodi. (FOTO: Goran Perešin)

Image

Inače, možete li zamisliti ikoga drugoga da pjeva 'Štiklu' i 'Gas gas', uz snimljene i vječne balade poput 'Dalmatinke', 'Virujen u te' i 'Grad bez ljudi'? Iako je nikada nisu nazivali kantautorom, sama je napisala i glazbu i tekst za pjesme 'Pogled ispod obrva', 'Mili moj', 'Djevojka sa sela', 'Prijateljice', 'Ja samo pjevam', 'Ostavljena'... (FOTO: Goran Perešin)

Image

Album 'Halo', u izdanju Dallas Recordsa, donio je posve novi zvuk, a koliko je s njim ''pogodila'' govori i činjenica da su nove pjesme na YouTube-u preslušane već preko 230 milijuna puta. (FOTO: Goran Perešin)

Image

Rađene su u vrhunskoj produkciji, kao i spotovi koje je snimila (njih čak 14), kao uostalom i jučerašnja promocija u zagrebačkom klubu Opera, za koju se danima tražila pozivnica više. (FOTO: Goran Perešin)

Image

Severina je odavno glazbom zarazila sve i uvijek rušila granice, ponekad predrasuda, naručito uživo na koncertima. Ona oživljava binu pojavnošću, interpretacijom i glumštvenošću kao rijetko tko. Sama sebi je pomicala granice, tako je njezina posljednja turneja zasigurno najbolja na ovim prostorima. Koliko je do danas pomaknula granice, vidjet ćemo krajem godine, za kada je najavila novu turneju. (FOTO: Goran Perešin)

Image

Osim nove turneje, Severina je sinoć i najavila, odnosno predstavila suradnju s Rakuten Viber, jednom od vodećih svjetskih platformi za razmjenu poruka - lansiranjem vlastitog paketa naljepnica, njih čak 27. (FOTO: Goran Perešin)

Image

"Htjela bih se zahvaliti svim autorima pjesama, suradnicima koji su mi pomogli izrealizirati album. Također bih htjela zahvaliti video umjetnicima, koji su izvrsno hvatali moje emocije u spotovima. Režiju za ovu promociju je idejama osmislio mladi režiser Rok Pečečnik, koji će režirati i moju turneju na jesen. Posvetit ćemo ju našem Tomažu. Ivona Brnelić, moja dugogodišnja suradnica i prijateljica, je osmislila koreografiju. Band je zvučao odlično, bravo ekipa. Hvala svim mojim kolegama, PR365 na nesebičnoj podršci, znanim i neznanim gostima koji su bili. Ovo je bilo samo zbog njih, da se u ovom malo zabavimo, podružimo i uživamo. I sve mi se čini da sam u tome uspjela i zato sam neizmjerno sretna", kaže Severina. (FOTO: Goran Perešin)

Image

Pogledaj u našoj galeriji tko je sve uživao u cjelovečernjem glazbeno-scenskom spektaklu (FOTO: Lukša Marotti)

Image

Ana Radišić (FOTO: Lukša Marotti)

Image

Aleksandra Dojčinović (FOTO: Lukša Marotti)

Image

Bojana Gregorić Vejzović, Jelena Veljača i Iva Radić (FOTO: Lukša Marotti)

Image

Goran Karan (FOTO: Lukša Marotti)

Image

Lana Jurčević (FOTO: Lukša Marotti)

Image

Lana Gojak (FOTO: Lukša Marotti)

Image

Matija Vuica (FOTO: Lukša Marotti)

Image

Mia Dimšić (FOTO: Lukša Marotti)

Image

Damir Kedžo (FOTO: Lukša Marotti)

Image

Anđa Marić (FOTO: Lukša Marotti)

Image

Sandra Bagarić (FOTO: Lukša Marotti)

Severina predstavila novi album: 'Hvala svim mojim kolegama, znanim i neznanim gostima koji su bili'

Najveća hrvatska i regionalna zvijezda, Severina, sinoć je u društvu suradnika, prijatelja i obožavatelja službeno predstavila svoj 12. album 'Halo', s čak 17 pjesama.

zena.hr
17.5.2019.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.