Knjiga tjedna

Darujemo knjigu 'Sva moja lica' - eksplozivan triler koji će te oduševiti

Naša knjiga ovoga tjedna je napeti roman o ljubavi, prijateljstvu i vjeri u vlastite sposobnosti. Evo kako do knjige!

sva moja lica_znanje.png

Savršene kćeri čine savršene zločine.

Posve obična uplata novca na račun u banci jednog se kolovoškog jutra za troje tinejdžera, Noru, Iris i Wesa, pretvara u noćnu moru. Kada muškarac pred blagajnom izvadi pištolj, oni shvaćaju da su se našli usred pljačke. Da bi sebe i svoje prijatelje izvukla iz smrtonosne klopke, Nora se mora zagledati duboko u sebe i svoje djetinjstvo, koje je obilježila majka kriminalka. Upravo će u obračunu s tom prošlošću Nora pronaći mogućnost spasa.

Ovaj se napeti roman bavi problematikom identiteta, odnosom prošlih i sadašnjih iskustava te dojmljivo ocrtava načine zlostavljanja, ali i mogućnosti izlječenja. Intrigantna i neobična, Sva moja lica uvjerljivo pričaju o djevojačkoj snazi i progovaraju o ljubavi, prijateljstvu i vjeri u vlastite sposobnosti.

RECENZIJE:

»Neobično britko pripovijedanje i dojmljivi karakteri!« Booklist

»Potresan triler, ali i romansa, tragedija i priča o borbi za pravo na djelovanje i moć. Pravi trijumf!« Bookpage

»Eksplozivan triler koji će vas oduševiti!« Kirkus Reviews

O AUTORICI:

Tess Sharpe je nagrađivana američka spisateljica i urednica. Piše romane i kratku prozu za djecu, mlade i odrasle. Sa Jessicom Spotswood uredila je Toil and Trouble, fantasy antologiju o vješticama. Kaže da su joj knjige spasile život dok je bila tinejdžerica, a danas se u svojim intrigantnim i napetim djelima često bavi upravo temom odrastanja.

Ovaj napeti triler može biti tvoj. Sve što trebaš je objasniti zašto ga baš ti zaslužuješ. Je li ova knjiga baš za tebe ili želiš nekoga iznenaditi? Nagrađujemo najkreativniji odgovor!

Prijaviti se možeš do ponedjeljka 7. kolovoza u 12h kada objavljujemo dobitnika/cu.

Sretno!

Uskoro ćemo objaviti dobitnice
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.