Paze na izgled

Sve za vitku liniju: Zvijezde koje jedu iste obroke svaki dan već godinama

Mnoge slavne dame izgledaju fantastično u petom i šestom desetljeću života, a prema onome što jedu može se reći da imaju čak i vojničku disciplinu. Neke slavne dame, poput Victorie Beckham jedu isti obrok svaki dan i to godinama. Victoria jede isti obrok čak 25 godina

profimedia-0363396386.jpg
Foto: Profimedia.hr

Holivudski svijet uvijek je bio zanimljiv ostatku svijeta, ali nije važno samo koje filmove i serije snimaju nego način na koji žive svakodnevicu intrigira obožavatelje. Uvijek je bilo zanimljivo što jedu i koliko vježbaju, posebno holivudske dame. Mnoge od njih fantastično izgledaju i zbog toga žene žele "zaviriti" u njihove tanjure, a onda pokušati slijediti ista pravila.

Image
I djeca moraju raditi

Slavni škrtci ili? Ove zvijezde su izbacile djecu iz oporuke ili će im ostaviti samo mali dio 'kolača'

Zvijezde s A-liste imaju vrlo zdravu prehranu, vrlo rijetko jedu kaloričnu hranu, a neke čak godinama jedu iste obroke svaki dan. Za većinu njih se može čak reći da imaju vojničku disciplinu. Jedna od njih je i Jennifer Aniston koja s 53. godine i dalje ima zavidnu figuru, a otkrila je da se pridržava "povremenog posta". "Ne jedem ujutro. Primijetila sam veliku razliku kada ne jedem krutu hranu 16 sati u danu", izjavila je za Radio Times.

No osim toga Jenn, kao i druge holivudske dame, ima još neka pravila koja uvijek slijedi. Njezini obroci su uvijek uravnoteženi, a isti ručak jede godinama. Koju hranu Jennifer Aniston uvijek ima u svom tanjuru možeš otkriti u nastavku, kao i što jedu Eva Mendes, Victoria Beckham i još neke dame.

Jennifer Aniston

Slavna 'prijateljica' jako pazi na svoju prehranu, a zna se i da redovito vježba. Otkrila je da svaki dan za ručak i večeru jede neko povrće ili salatu. No postoji još jedna specifičnost, njezina prijateljica Courtney Cox otkrila je da je uživala u istoj salati za ručak gotovo deset godina dok je snimala "Prijatelje". Nikada nije otkriveno točno o kojim se sastojcima radi, ali bila je to neka vrsta Cobbove salata u koju je dodavala grah i puretinu. Klasična Cobbova salata sastoji se od avokada, zelena salate, slanine, tvrdo kuhanih jaja, feta sira, rajčice i mladog luka. Jennifer i danas uživa u zdravoj hrani, a zna koliko je važno da uz povrće uvijek bude pripremljena neka vrsta proteina.

Victoria Beckham

Dizajnerica i bivša pop zvijezda nije se mnogo mijenjala tijekom godina, a vjerojatno je za to zaslužna i njezina zdrava prehrana. Njezin suprug David Beckham, bivši nogometaš, otkrio je da uživa u hrani, ali da njegova supruga ne dijeli istu strast prema hrani jer jede isti obrok 25 godina. Victoria svaki dan jede ribu i povrće kuhano na pari. Također je ranije otkrila da nikada ne jede prženu hranu, umake, crveno meso, ali ni mliječne proizvode.

Eva Mendes

Lijepa glumica drži se zdravih obroka koje uvijek ponavlja. Otkrila je da uvijek jede jaja za doručak, a za ručak uživaju u lososu s rižom ili kvinojom. Pokušava uvijek dodati i salatu. No zanimljivo je kako isti obrok jede i za večeru. Sama je rekla da voli rutinu i da o hrani razmišlja kao o gorivu za svoje tijelo, piše Lifeandstylemag.com.

Gwyneth Paltrow

Glumica i poduzetnica Gwyneth Paltrow je osnivačica kontroverznog portala Goop. Kontroverznog jer njezini savjeti i proizvodi često izazivaju osudu stručnjaka, ali ona dalje nastavlja sa svojim radom. No poznata je i po vrlo zdravom životu, redovito vježba, a isprobala je tijekom godina različite oblike prehrane. Hranila se prema makrobiotici, Paleo prehrani i drugim jelovnicima. No uvijek je stroga prema sebi jer se čak i na godišnjem odmoru pridržava strogih pravila. Na njezinom jelovniku se uvijek nalazi riba i povrće ili neki prirodni sok napravljen od povrća.

Halle Berry

Slavna holivudska glumica često na društvenim mrežama objavljuje kako vježba i može se reći da nikada nije izgledala bolje. Ova 56-godišnjakinja je godinama vjerna istom režimu prehrane, a ona je kao i sve dame gore vrlo disciplinirana. Sa zdravim životom započela je vrlo rano, s 22 godine kada joj je dijagnosticiran dijabetes i tada je izbacila šećer, rižu, tjesteninu i kruh. Nije obožavateljica doručka, a ručak i večera su vrlo jednostavni. Za ručak konzumira jednostavnu juhu s različitim povrćem i proteinima ili velika porcije salate. Večera je manja, povrće s roštilja s biljnim proteinima poput slanutka.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.