Posjetite Vitafest, sajam zdravlja za cijelu obitelj!

Od 11. do 13. listopada neka vaše odredište bude Vitafest

Posjetite Vitafest, sajam zdravlja za cijelu obitelj!

Kao jedinstven odgovor na povećanu potragu za informacijama, proizvodima i uslugama koje mogu očuvati zdravlje i pozitivno utjecati na poboljšanje kvalitete života, prošle je godine po prvi put u Hrvatskoj organiziran sajam zdravlja Vitafest. Privukao je brojne posjetitelje, znatiželjnike, stručnjake, profesionalce i sportaše, djecu i odrasle, a svi su sajam posjetili s istim ciljem - naučiti više o očuvanju zdravlja, a time i poboljšanju kvalitete života. Ponukani njegovim uspjehom, odlučili smo i ove godine organizirati ovo jedinstveno događanje namijenjeno svima koji brinu o svom zdravlju i zdravlju svojih bližnjih. Vitafest je sajam namijenjen cijeloj obitelji.

U okviru ovogodišnjeg VITAFESTA posjetitelji će od 11. do 13. listopada kroz više od 100 različitih programa moći naučiti o zdravoj prehrani i važnosti pravilnog vježbanja, dobiti informacije o nizu medicinskih tema od vrhunskih liječnika i specijalista, opustiti se kroz praktične radionice masaže, zabaviti se kroz kvizove i radionice za djecu te upoznati proizvođače zdrave hrane uz mogućnost degustacije njihovih proizvoda.

Ulaz na sajam je besplatan, a na njemu će se predstaviti oko 65 različitih izlagača zdrave hrane, prirodne kozmetike, vitamina, dodataka hrani, zdravstvenih pomagala, dječje opreme i kozmetike te predstavnika poliklinika koji će posjetiteljima omogućiti besplatna savjetovanja i različita mjerenja. Sve zdravstvene teme bit će prezentirane na zanimljiv način kako bi se što više posjetitelja informiralo i educiralo o zdravlju i na taj način podigla svijest o njegovu očuvanju.  

Radno vrijeme ovogodišnjeg sajma je od 10.00 do 19.00 sati u petak i subotu, dok je u nedjelju, 13. listopada sajam otvoren do 18.00 sati.

Za posjetitelje sajma organiziran je besplatan prijevoz Vitabusom tokom sva tri dana. Informacije o točnom redoslijedu vožnje mogu se pronaći na stranicama sajma www.vitafest.hr 

Organizator sajma je tvrtka ICPE, Internacionalni centar za poslovnu edukaciju u suradnji s tvrtkama Kreativna poslovna rješenja i B1 Plakati.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.