Počinje ciklus predavanja Brune Šimleše "Umjetnost života"

Na što sve u životu možemo utjecati i kako otkriti i živjeti svoju misiju…

Počinje ciklus predavanja Brune Šimleše "Umjetnost života"
Play logo

Kako prepoznati umjetnost života, pogotovo znajući da mnogi moraju biti umjetnici u pukom preživljavanju? Na što sve u životu možemo utjecati i kako otkriti i živjeti svoju misiju…

U Školi života Bruno Šimleša učio nas je kako zavoljeti sebe, u Ljubavologiji nas je naučio kako voljeti druge i stvoriti zdrave odnose, a pritom ostati svoj. U knjizi Umjetnost života ide korak dalje i otkriva nam kako životna iskustva pretvoriti u neprocjenjive umjetnine, a od svojeg života stvoriti remek-djelo!

Play logo

Naklada Ljevak poziva Vas na 1. PREDAVANJE Tema: UMJETNOST ŽIVOTA utorak, 14. travnja 2015. u 19 sati CineStar Zagreb (Branimir Centar, dvorana 7) Voditelj: Bruno ŠimlešaU četiri predavanja autor će obraditi glavne ideje iz knjige s naglaskom na njihovu primjenu u stvarnom životu. Često nam je teorija kristalno jasna, ali nam nije jasno kako tu teoriju provesti u praksu. Ponekad nam nije jasno da zaslužujemo bolje pa se nemamo motiva ni truditi. Jedna od najvažnijih ideja Umjetnosti života govori upravo suprotno − pravo da volimo i budemo voljeni stekli smo rođenjem i nitko nam ga ne može oduzeti. Naravno, ni knjiga ni predavanja ne mogu donositi odluke ni živjeti umjesto nekoga, ali mogu pružiti alate za promjenu i nadahnuće.

Kao i prijašnjih godina, druga polovica predavanja rezervirana je za pitanja publike. Radujemo se vašem dolasku i prilici da zajedno prepoznamo umjetnost života i postanemo životni umjetnici!

Sljedeće predavanje Brune Šimleše održat će se 5. svibnja, s početkom u 19 sati. Tema je kako privući ljubav, a karta po cijeni od 35 kuna može se kupiti u Knjižari Ljevak (Trg bana Josipa Jelačića 17, Zagreb).

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.