Osmijeh je prevrijedan da bi se prepuštao slučaju, a to zna i voditeljica Ana Radišić

'Ono što me posebno oduševilo je dosljednost i profesionalnost jer činjenica da poliklinika TIM DENT Miličić slijedi obiteljsku tradiciju dužu od 20 godina, jednostavno govori sama za sebe'

Osmijeh je prevrijedan da bi se prepuštao slučaju, a to zna i voditeljica Ana Radišić

Mnogi će se složiti da je ovo bila i još uvijek je, jedna od najturbulentnijih godina. Bez obzira na sve nepredvidive situacije, život nije stao, a sve obaveze koje jesen donosi su pokucale na vrata. Kako one privatne, tako i školske i poslovne. Ono što je najbitnije je ne propuštati privatne obaveze, a jedna od najbitnijih na tom popisu je naše zdravlje. Za njega uvijek moramo imati vremena i u rasporedu bi uvijek trebalo postojati mjesto za odlazak stomatologu. Zdrav i blistav osmijeh puno otkriva o pojedincu. Osim estetski privlačnog izgleda zubi, zdravlje usne šupljine je definitivno jedno od najbitnijih stanja svakog čovjeka. Samopouzdanje je čisti produkt njegovanog osmijeha, a svijet je ljepše mjesto kada se smijemo. Nepravilna oralna higijena, konzumiranje industrijske hrane i gaziranih pića, slatka hrana – sve to narušava zdravlje, ali i izgled naših zubi. Odgađanje odlaska stomatologu samo pogoršava stvari. Mnogi tvrde da je lijep osmijeh najprivlačniji na svakom čovjeku, a to zna  voditeljica zaraznog osmijeha – Ana Radišić.

Image


Posao joj jednostavno ne dopušta da bude drugačije iako tvrdi da se i ne bavi javnim poslom, zubi bi joj uvijek bili na visokoj listi prioriteta. Shvaćajući važnost odlaska stomatologu te birajući iznimnu stručnost, ljubaznost i dugogodišnje iskustvo, svoje je povjerenje povjerila poliklinici TIM DENT Miličićkoji slove za renomiranu i modernu stomatološku polikliniku.„Ono što me posebno oduševilo je dosljednost i profesionalnost jer činjenica da poliklinika TIM DENT Miličić slijedi obiteljsku tradiciju dužu od 20 godina jednostavno, govori sama za sebe“– dodala je Ana.

Image


Dr. Tamara Žaja Miličić i Ana Radišić


Svaki pacijent o čijem osmijehu brine TIM DENT Miličić svjedoči da je odlazak stomatologu jedna od najugodnijih stvari upravo jer je atmosfera koja tamo vlada iznimno pozitivna, a mjesta za strah jednostavno nema. Koristeći najmodernije tehnologije i najkvalitetnije materijale iz domena estetske, implantološke stomatologije i protetike, svaki pacijent je u sigurnim rukama jer je i posebnost ovog tima u tome što sve zahvate iz pojedinih područja stomatologije obavljaju specijalisti za ta područja, čime je pacijentima osigurana najviša razina stomatološke usluge.  Posebnost stomatološke poliklinikeTIM DENT Miličić je da njen tim čine liječnici dentalne medicine sa specijalizacijama iz implantologije, estetske stomatologije, protetike, oralne kirurgije, ortodoncije te ostalih grana stomatologije. Na taj način pacijentima je osigurana najviša razina stomatološke usluge jer i najkompleksnije zahvate iz pojedinih grana stomatologije obavljaju upravo specijalisti za ta područja.

ImageKako bi osigurali sve etape novog osmijeha pod jednim krovom, ova stomatološka poliklinika ima vlastiti, najmoderniji digitalni stomatološki laboratorij. Samo kvalitetna suradnja koja znači brzu i efikasnu komunikaciju između ordinacije i dentalnog laboratorija može dati odličan rezultat. Upravo sve te karakteristike, uvjerile su Anu da se nalazi na pravom mjestu te da je njezin osmijeh i zdravlje zubi u rukama stručnjaka kojima se uvijek može prepustiti bez imalo sumnje.  Ne propuštajte slučaju odlazak stomatologu i ne prepuštajte zdravlje svog osmijeha. Prebitan je da bi bio zanemaren, a idealno vrijeme je upravo sada, baš u ovom trenutku. S osmijehom nema odgađanja, jednostavno se odvažite i odlučite izabrati stručnost.

Slogan 'Vaš osmijeh. Naša strast.' idealno opisuje filozofiju ove stomatološke poliklinike. Adresa je Ogrizovićeva 30, Zagreb, a više informacija dostupno je nainternetskoj stranici poliklinike, a prvi specijalistički pregled je besplatan. Naručiti se možete na email info@timdent.hr ili na broj telefona 01/3822 937

Foto: ?Bojan Zibar