
Iva Jerković i Renata Sopek, kao i brojni Zagrepčani, oduševljene čarima palminog ulja

Sunčani vikend, osim prelijepog vremena, Zagrebu je donio i jednu zanimljivu manifestaciju, koja je Arenu Centar nakratko pretvorila u pravu oazu gastronomskih užitaka. Mnogobrojni posjetitelji imali su prilike uživati u specijalitetima pripremljenim na palminom ulju, koje je za njih pripremala jedna od najboljih kuharica u Hrvatskoj i šefica kuhinje hotela Esplanade – Ana Grgić. Krekeri od kozica s kremom od avokada te mesa rakovica, proljetne rolice s povrćem, curry umakom, đumbirom i kozicama, kroketi od piletine i začinskog bilja, creme brulee od kokosa i manga, panna cotta od manga, salata od rižinih rezanaca, samo su neke od delicija, uz pomoć kojih su predstavljene brojne prednosti palminog ulja.


Nevidljivi SPF stickovi: Nova generacija zaštite od sunca bez bijelog traga

Najbolji recepti za domaći sladoled od pistacija - od klasične verzije do veganske verzije
