Inteligentna i revolucionarna: Nova zubna četkica Oral-B Genius

Nenadmašno čišćenje, kontrola pritiska, ali i aplikacija uz koju ćete biti sigurni da nijedan milimetar neće biti preskočen

Inteligentna i revolucionarna: Nova zubna četkica Oral-B Genius

Stigla je nova električna zubna četkica Oral-B Genius 10000N. Oral-B Genius 10000N je inteligentna, revolucionarna četkica koja predstavlja veliku inovaciju u brizi za dentalno zdravlje. Razvijena je kako bi unaprijedila i osvijestila potrebu za njegom usne šupljine kakvu su do sada pružali stomatolozi. Istraživanja koja je proveo Oral-B pokazuju da zube često četkamo prekratko i uz prejak pritisak na zube i desni, a često nesvjesno znamo preskočiti neka područja. Zato su znanstvenici koje okuplja Oral-B razvili još napredniju električnu četkicu koja je oduševila i stomatologe. 

Image

„Oral-B Genius 10000N je revolucionaran iskorak u dentalnoj higijeni i mogu sa sigurnošću reći da je postignut napredak koji stomatolozi priželjkuju. Ova četkica je riješila nekoliko problema odjednom. Aplikacija Oral-B upozorava na trajanje četkanja, a još važnije na područja koja smo možda preskočili. Tehnologija Gum Guard pazi na to je li pritisak prejak i postoji li mogućnost oštećivanja cakline ili desni. A uz to, razina uklanjanja zubnog plaka je gotovo stopostotna“, izjavila je stomatologinja Dinka Vinković koja je među prvima imala priliku uvjeriti se u revolucionarno djelovanje zubne četkice Oral-B Genius 10000N.

•Aplikacija Oral-B – povežite Oral-B Genius 10000N s aplikacijom koja svakodnevnu higijenu usne šupljine podiže na novu razinu. Aplikacija je dostupna i za iOS i za Android.

•Jedinstvena tehnologija otkrivanja položaja omogućuje superiornu higijenu i svježinu jer vas aplikacija upozorava kada slučajno preskočite neko područje. 

•Stomatološki precizna okrugla glava četkice uklanja do 100%  više zubnih naslaga, ali i površinske mrlje te osmijeh čini bjeljim već od prvog dana korištenja. 

•Tehnologije Gum Guard i SmartRing čine čuda i za desni. Zaštićena tehnologija kontrole pritiska smanjuje brzinu četkanja kada je pritisak presnažan. U usporedbi s klasičnom četkicom donosi zdravije desni u roku od 30 dana od početka korištenja. 

•Jednu dršku četkice Oral-B Genius može koristiti više članova obitelji, i to svatko sa svojom odgovarajućom zamjenjivom glavom. 

•Baterija traje do 2 tjedna, a s četkicom dobivate držač za pametni telefon te putni etui za istodobno punjenje četkice i telefona.


Image


Ugodan osjećaj čistoće kao nakon profesionalnog čišćenja kod stomatologa ono je što ističe većina dosadašnjih korisnika četkice Oral-B Genius. Osim toga, stručnjaci koje okuplja Oral-B podsjećaju da dentalna higijena ima golem utjecaj na cjelokupno zdravlje jer se u ustima može pronaći i do 500 različitih sojeva bakterija i virusa koji proizvodeći kiseline mogu oštetiti zubnu caklinu, ali i dospjeti u krv te izazvati brojne upalne procese. Oral B stoga već godinama pomiče granice i postavlja zlatni standard u brizi za oralno zdravlje.