ABC svježi krem sir i Ana-Marija te izazivaju: Učini nešto dobro za sebe i osvoji vrijedne poklon pakete!

„Počinjem vježbati od ponedjeljka ili krećem na dijetu već od sutra“

ABC svježi krem sir i Ana-Marija te izazivaju: Učini nešto dobro za sebe i osvoji vrijedne poklon pakete!

Ako su i vama poznate ove izlike, ne brinite, niste sami. Odluka na taj prvi korak, toliko važan za vaše zdravlje, ponekad je vrlo teška. Uz samu odluku, nužno je  imati i dobrog partnera na tom putu; od pravilno odabranih namirnica do stručnjaka koji će vas savjetovati kako pravilno vježbati kako bi taj put bio uspješan i dug.  Upravo su stoga svoje snage udružili ABC svježi krem sir i PBS Centar sportske izvrsnosti; oba na strani vašeg zdravlja i uspjeha, a sve s ciljem kreiranja savjeta vezanih uz sport i pravilnu kombinaciju namirnica, a koji će možda baš vas motivirati da krenete s pozitivnim i zdravim odlukama – već danas!

Uvođenje zdravih prehrambenih navika te osmišljavanje jednostavnih i laganih obroka filozofija je koja stoji iza brenda ABC svježi krem sir. Uz to, potrebno je redovito vježbati kako bismo potrošili dodatne kalorije i aktivirali tijelo. Dokazano je da za usvajanje novih navika, poput redovitog vježbanja ili pravilne prehrane, potrebno otprilike 2 mjeseca. Dajte vremena svojem tijelu da uhvati novi ritam. Bit će vam zahvalno.

No zapamtite, za zdrave i dobre navike, uvijek je najbolje vrijeme- SADA! Nemojte čekati svoj ponedjeljak, nego započnite već danas!

Prijavite se i vi na nagradu igru u organizaciji portala Zena.hr, ABC svježeg krem sira i PBS Centra sportske izvrsnosti i možda baš vi osvojite bogati zdrav poklon paket ABC sira te personalizirani program vježbi koji će osmisliti Ana-Marija Jagodić Rukavina, magistrica kineziologije, inovatorica Body tehnike te vlasnica PBS Centra sportske izvrsnosti.

Sretno! 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.