Zečica Miffy - kazališna uživancija za najmlađe

Ovaj vikend vaši najmlađi mogu uživati u kazalištu Trešnja u društvu zečice Miffy

Zečica Miffy - kazališna uživancija za najmlađe

Miffy je dječji mjuzikl nastao prema istoimenim slikovnicama nizozemskog autora Dicka Bruna. Ove su slikovnice svojom jednostavnošću, čistoćom linija i djeci izuzetno dobro prilagođenom pričom postale svjetski hit, a i u Hrvatskoj su najmlađima dobro poznate. Zečica Miffy nacrtana u nekoliko čistih, jednostavnih poteza svojim modernom likovnošću dostiže visoki ideal najboljih dječjih ilustracija.

Kazališna predstava o zečici Miffy svojom jednostavnom pričom o ljubavi, obitelji i prijateljstvu uči najmanje o velikim ljudskim vrijednostima tih odnosa, uči ih toleranciji i razumijevanju. Tu ćemo priču ispričati u formi mjuzikla koja izuzetno odgovara našem repertoaru, jer muzičke predstave djecu potiču na aktivniji odnos prema scenskom djelu, zabavljajući ih, uz njihovo sudjelovanje, pjesmom i plesom.

Nizozemski autori pripremali su dugo predstavu s glumcima Trešnje poštujući likovnost i stihove slikovnica do najsitnijeg detalja. Tako će djeca najmlađeg uzrasta moći uživati u zgodama koje se zbivaju našoj maloj Miffy, zečiću koji je zapravo djevojčica kao i bilo koja druga što sjedi u gledalištu. Miffy voli mamu i tatu, Zečić Baka i Zečić Djed ju maze, stječe i dvije prijateljice Ninu i Meli s kojima se igra na plaži, vozi romobilom i slavi rođendan. Zajedno sa svim likovima djeca u publici tražit će Miffynog medu bez kojeg ona ne može zaspati. Miffy i njena obitelj proplesati će kroz ovu jednosatnu predstavu, a djecu će kroz priču voditi scenski lik samog autora Dicka Bruna.

Izvedbe: 23. listopada (nedjelja) u 11 i 17 sati u kazalištu Trešnja
Za izvedbu u 17 sati iskoristite Trešnjin obiteljski paket ulaznica - tri ulaznice kupite,a četvrtu ulaznicu Trešnja daruje najmlađem posjetitelju!

Režija: Bruun Kuijt
Igraju: Aleksandra Naumov, Nera Stipičević, Ivana Bakarić. Vanda Vujanić Šušnjar, Hrvoje Barišić, Richard Dick Simonelli

Preporučena dob: 3+

Rezervacije i informacije:01/ 3638 556.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.