UHU školska sezona prepuna iznenađenja

Za početak nove školske godine UHU već tradicionalno priprema iznenađenja za školarce.

UHU školska sezona prepuna iznenađenja
Play logo

2017. godina u znaku je omiljenih likova iz crtića „Kako je Gru postao dobar“. Ovaj veliki kino hit označio je početak školskih praznika, a njegova popularnost nastavlja se i u novoj školskoj godini. Baš kao što se i Gruova obitelj u novom filmskom nastavku proširila još jednim članom, davno izgubljenim bratom, tako je i UHU ponuda ljepila proširila svoju ponudu. Osim popularnih UHU ljepila u stiku, Gru i njegovi Malci krasit će UHU ljepilo za papir Glue Pen, čiji aplikator omogućava jednostavno i ravnomjerno nanošenje ljepila, te novi proizvod UHU rollafix, kristalno čistu ljepljivu traku koja čvrsto lijepi i ne žuti. Proširenjem ponude ljepila koje će krasiti zabavni likovi, UHU želi nagraditi vjerne potrošače i dati im dodanu vrijednost.

Play logo


shimmer fallback


Nova i snažnija formula UHU ljepila

Za čvršće i brže lijepljenje, UHU formula zadovoljit će potrebe svakog kreativca jer omogućuje još više zadovoljstva prilikom lijepljenja. UHU ljepilo u stiku glatko klizi preko svih vrsta papira, ostavljajući idealnu količinu ljepila za najbolji učinak lijepljenja. UHU kao društveno odgovorna kompanija brine za okoliš, stoga ljepilo u stiku sadrži čak 98% prirodnih sastojaka (uključujući vodu), dok je spremnik napravljen od 50% reciklirane plastike. Jedinstveni čep s navojem osigurava dugotrajnost ljepila sprečavajući sušenje. Formula bez otapala se lako ispire vodom te čini UHU ljepilo u stiku odličnim izborom za uporabu u školi, uredu i kući.

UHU ljepila danas predstavljaju nezaobilazni dio školskog pribora, te su UHU ljepila prisutna u više od 120 zemalja, a koristi ih više od 600 milijuna potrošača diljem svijeta.


Play logo
shimmer fallback


UHU te lijepi za najjaču 4G ponudu

Kao dodatnu pogodnost, UHU priprema promotivnu aktivnost u suradnji s Tele2; „UHU te lijepi za najjaču 4G ponudu“. Kupnjom bilo koja 3 UHU proizvoda, u Tele2 prodajnom mjestu ostvaruje se pravo kupnje 4G smartphonea za samo 399 kn. 
Paket sadrži Noa Core Stilo smartphone, 5Gb prometa i 10 kn na bonus računu, uz dodatnu pogodnost; za svaku prvu mjesečnu nadoplatu bonom Dvadesetpetica ili većim dobivaš 1 GB tijekom 12 mjeseci od aktivacije SIM kartice
Akcija traje do 15.10.2017. ili do isteka zaliha. Detaljnije o akciji pročitajte OVDJE


UHU vam želi uspješnu školsku sezonu!


UHU® – Lijepi sve. Uvijek.

UHU ljepila u stiku s likovima animiranog filma „Kako je Gru postao dobar“ u prodaji su u svim trgovačkim lancima diljem Hrvatske. 

Cijene:  UHU stik 8,2g = 8,99 kn UHU stik 21g = 14,99 kn UHU stik 40g = 20,99 kn UHU Glue Pen =10,99 kn UHU rollafix =24,99 kn

Play logo
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.