S Malcima i UHU u novu školsku godinu

Mala žuta stvorenja pronašla su svog gospodara školskog pribora – UHU ljepila u sticku

S Malcima i UHU u novu školsku godinu

Izgubljeni u potrazi za svojim idealnim gospodarom, mala žuta stvorenja, koja pričaju čudnim jezikom, obožavaju banane, te pritom osvajaju velike i male školarce, pronašli su svog favorita unutar školskog pribora. Neodoljivi i simpatični legendarni Malci junaci, Kevin, Bob i Stuart, odlučili su uljepšati nove školske početke svim školarcima, pa je tako „žuta epidemija“ zahvatila i UHU ljepila u sticku, neophodan dio školskog pribora, koji će uz likove iz crtića Malci potaknuti samo pozitivne emocije.

UHU kao lider u školskoj kategoriji, svake godine ostvaruje novu suradnju s vodećim filmskim kompanijama korištenjem licenci. Ove godine UHU predstavlja Back to school na jedinstven način kroz novu licencu filma Malci i proizvode s likovima iz istoimenog animiranog filma, a sve kako bi školsku sezonu učinio drugačijom i zanimljivijom. 

Tom prilikom, UHU predstavlja i novu formulu ljepila u stiku koja se sastoji od čak 95% prirodnih sastojaka. Za čvršće i brže lijepljenje, nova formula će zadovoljiti potrebe svakog kreativca. UHU ljepilo u stiku najprodavanije je ljepilo u segmentu ljepila za školu i ured u Hrvatskoj. Karakteristike ljepila su jednostavno i lako nanošenje, jedinstveni čep s navojem koji štiti ljepilo od isušivanja, jednostavno nanošenje, a da pritom ne gužva papir,  te formula bez otapala pa se UHU ljepilo  lako ispire vodom.

UHU ljepila danas predstavljaju nezaobilazni dio školskog pribora, te su prisutna u više od 120 zemalja, a koristi ih više od 600 milijuna potrošača diljem svijeta.

UHU ljepila u sticku s likovima Malca u prodaji su u svim trgovačkim lancima diljem Hrvatske. Cijena za UHU stick (8,2g) iznosi 8,99 kn.

UHU- Lijepi sve. Uvijek.

shimmer fallback


shimmer fallbackshimmer fallback


shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.