Pampers i dm pripremili su iznenađenje za mame u suradnji s Anamarijom Asanović

Poklon za mamu i najbolja njega za bebu recept su za dobro raspoloženje i u jesenskim danima

Pampers i dm pripremili su iznenađenje za mame u suradnji s Anamarijom Asanović

Već je dobro poznato da se dm i Pampers brinu o majkama te im redovito priređuju poklone i iznenađenja, a to potvrđuju i ove jeseni suradnjom s Anamarijom Asanović, dizajnericom koja je i sama nedavno postala majka. Ovog studenog kupnjom tri paketa pelena Pampers Premium Care u dm prodavaonicama mame na dar dobivaju dizajnerski kišobran Anamarije Asanović.

Samo pozitivne misli

Kako dolaskom hladnijih dana kišobran postaje ključni dodatak za svaku šetnju, bio je i logičan odabir za poklon mamama kojima su putem Pampersove Facebook stranice ponuđena tri dizajna. Mame su tako odabrale onaj s motivom kišobrana iz kojeg padaju srca uz poruku „positive vibes only“. Upravo taj dizajn bio je najdraži i samoj dizajnerici Anamariji Asanović:        

„Ova suradnja u kojoj Pampers i dm brinu o majkama inspirirala me za dizajn s prigodnom porukom. Svojim mališanima želimo osigurati sve najbolje pa tako, naravno, kupujemo i Pampersice, a sada uz to dobivamo i poklon za sebe. Jednostavan recept za pozitivu i dobro raspoloženje – i za mame i za bebe.“Uz brojne obveze, ali i želju da što više vremena provede sa svojom kćerkicom, Anamarija priznaje kako nije lako uvijek pronaći vremena za sve, pa tako najčešće zaboravi na sebe i baš zato je ovakva iznenađenja oduševljavaju. 

Došla sam u dm po pelene, s tri paketa se osigurala za koji dan više, i još sam dobila poklon. Toliko sam brzo obavila kupnju da sam imala vremena i za čaj u miru“, dodala je simpatična Anamarija.


shimmer fallback


I bebe će biti sretne

Baš kao što će majke oduševiti dizajnerski kišobran kao poklon, tako će i bebe biti oduševljene pelenama Pampers Premium Care i njegom s 5 zvjezdica koja pomaže njihovoj nježnoj koži da ostane zdrava. Riječ o najtanjim Pampersovim pelenama koje uz naprednu jezgru DryMax™ zadržavaju vlažnost i do 12 sati što ih ujedno čini i Pampersovim najsušim pelenama.


shimmer fallback


Dok napredni upijajući kanali brinu o suhoći, svilenkasti mekani površinski sloj te rastezljive strane omogućuju neometanu aktivnost djeteta. Kako bi dodatno olakšale život i mamama i bebama, pelene Pampers Premium Care imaju indikator vlažnosti koji mijenjanjem boje pokazuje kada je vrijeme za promjenu pelene. 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.