Alphanova bébé - prirodna i organska kozmetika za bebe i djecu

Prirodna njega naših najmilijih

Alphanova bébé  - prirodna i organska kozmetika za bebe i djecu

Bebina koža je pet puta tanja od kože odraslih i stoga je podložnija raznim iritacijama. Osip i crvenilo tipični su za kožu novorođenčadi, a nije zanemariv ni broj beba koje pate od suhe kože i seboroičnog dermatitisa. Bebina koža posebno je osjetljiva na kemijske, fizičke i mikrobne utjecaje. Kroz tako tanku kožu sve što se nanosi na nju vrlo se brzo upija i lakše prodire u dublje slojeve kože.

ALPHANOVA bébé nova je linija prirodne i organski certificirane kozmetike namijenjena svakodnevnoj njezi kože beba i djece. ALPHANOVA bébé proizvodi su dermatološki i pedijatrijski testirani, te podliježu strogoj kontroli kvalitete i sigurnosti, od uzgoja biljke preko formuliranja proizvoda, do same proizvodnje. Kozmetika ne sadrži parabene, PEG-ove, fenoksietanol, SLS, niti umjetne mirise. Svi proizvodi iz ove linije su hipoalergeni te sadrže  isključivo ekološke komponente i biljne sastojke bez GMO-a.

Alphanova linija proizvoda za bebe i djecu, porijeklom iz francuske Provanse, nudi niz aktivnih zaštita za dječju kožu i osigurava optimalan balans za floru dječje kože. Osim čišćenja i lagane hidratacije, ALPHANOVA bébé proizvodi sadrže i inovativnu prirodnu Alphaprotect formulu za održavanje prirodnog pH kože i zaštitu od vanjskih utjecaja. Alphaprotect potiče razvoj dobrih bakterija, a zaustavlja razvoj patogenih (loših) bakterija. Svojim aktivnim sastojcima stimulira prirodnu zaštitu bebine kože i time je štiti od štetnih mikroba.

Dostupni proizvodi iz linije ALPHANOVA bébé mogu se podijeliti u nekoliko kategorija:


shimmer fallback
  • proizvodi za pranje beba obogaćeni organskom kamilicom, nevenom i vodom ljiljana: pjenušava kupka-šampon 3u1, dermo gel za pranje, šampon 2u1
shimmer fallback
  • proizvodi za redovitu njegu obogaćeni maslinovim uljem, uljem slatkog badema i makadamije, nevenom i kamilicom: ulje za tijelo, eryzinc krema protiv pelenskog osipa, multifunkcionalna liniment  krema 4u1 za zaštitu pelenskog područja te čiščenje kože, hidrataciju i zaštitu; voda za čišćenje, brzo i potpuno biorazgradive vlažne maramice.
shimmer fallback
  • proizvodi za hidrataciju i njegu suhe i osjetljive bebine kože obogaćeni organskom kamilicom, uljem slatkog badema, nevenom, pčelinjim voskom i shea maslacem: ultra hranjivi gel za pranje, cold krema te hidratantno mlijeko
  • toaletne vode za bebe sa plišanom igračkom
shimmer fallback
  • proizvodi za zaštitu od sunca za bebe i djecu, 100% mineralna zaštita bez nano čestica -  bebi krema za sunčanje SPF 50+, bebi mlijeko za sunčanje u spreju SPF 50, dječje mlijeko za sunčanje u spreju SPF 50 i dječje mlijeko za sunčanje u spreju SPF 30


ALPHANOVA bébé proizvodi predstavljaju prirodnu i nježnu njegu naših najmilijih. Higijena bebine kože bitna je za održavanje njenog zdravlja. Dodirom prenosimo i pažnju i ljubav, a odgovarajućim proizvodima osiguravamo mekanu, čistu i njegovanu bebinu kožu.

Proizvodi su dostupni na prodajnim mjestima OTC odjela dm-a, u bio&bio trgovinama, te u bolje opremljenim ljekarnama.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.