Zaboravi na neudobne štikle i upoznaj Shuzice! Ove tenisice za vjenčanja stvorene su za plesanje

Sve žene znaju koliko neudobnosti i boli smo spremne pretrpjeti za dobar izgled, a osobito kada je riječ o ostavljanju savršenog dojma na našem vjenčanju. No, ne moraš se patiti u nepraktičnim štiklama, jer smo mi pronašle rješenje - divne svadbene tenisice Shuz

Zaboravi na neudobne štikle i upoznaj Shuzice! Ove tenisice za vjenčanja stvorene su za plesanje

Dugotrajno plesanje, skakanje i stajanje na nogama može biti itekako nezgodno ako obuća koju nosimo nije praktična i udobna, a malo tko bi okarakterizirao standardne štikle i sandalice s vrtoglavo visokim potpeticama kao udobne. Baš zato bi trebala kada je riječ o posebnim prilikama i vjenčanjima razmotriti alternativno rješenje – nošenje svečanih tenisica hrvatskog brenda Shuz.

Preslatke, klasične, čipkaste i oslikane – ove tenisice san su svake mladenke. Istovremeno pružaju udobnost i ne ograničavaju kretanje, ali su i estetski naprosto neodoljive. Svaki par Shuz tenisica ručno je oslikan i personaliziran, a stvaraju ga vrijedne ruke kreativki Ljudmile Pribilović i Maje Žirovčić koje već deset godina stvaraju ta mala remek-djela.


„Sve je počelo od oslikavanja vlastitih tenisica i tenisica naših bližnjih i odjednom smo shvatile da naša ideja i naš rad ima potencijala za nešto više od samog hobija. Očito smo bile u pravu jer je 10 godina rada iza nas“, govore nam Ljudmila i Maja.

Shuz tenisice tako svake godine izlaze u novim kolekcijama koje osmisle ove dizajnerice, no svaki par moguće je doraditi i personalizirati po željama klijentica. Svaki model je unikatan ručni rad, a velika je prednost to što je finalni rezultat produkt kreativnosti Ljudmile i Maje, kao i ideja i sugestija klijentica.

Najtraženiji modeli su oni osmišljeni posebno za svečane prilike, kao što su vjenčanja, rođendani, djevojačke zabave, krizme, promocije…To su većinom modeli koji imaju aplicirane delikatne tekstilne materijale - čipku, saten, svilu i perlice“, objašnjavaju nam djevojke te dodaju kako je Shuz kao brend nastao iz njihove zajedničke ljubavi prema kreativnom izražavanju.

„Svojom pojavom na hrvatskom tržištu pokrenule smo trend ručnog oslikavanja platnenih tenisica kao i cijeli trend nošenja tenisica na vjenčanju“, govore nam.


Sa satenskim mašnicama, presvučene čipkom, s dodatkom perlica ili personaliziranih crteža koji pričaju ljubavnu priču – svaka žena može pronaći i osmisliti svoje idealne Shuzice, a Ljudmila i Maja će želje provesti u djelo.

Inače je za kupovinu ovih tenisica potrebno malo se strpjeti, tj. u sezoni vjenčanja koja traje od travnja do studenog za Shuzice postoje liste čekanja. Nažalost, ove je godine situacija malo drugačija zbog pandemije korona virusa koja je onemogućila odvijanje velikih proslava i vjenčanja, pa su i djevojke osjetile velike poslovne gubitke.

„Inače smo u sezoni vjenčanja pretrpane poslom, tako da trenutno osjećamo veliki gubitak. Iako osjećamo da se ljudi lagano vraćaju u normalu pa će se valjda tako biti i u našem poslu. Vjenčanja se počinju održavati, rođendani slaviti tko da će sve valjda nekako doći na svoje, iako stvarno nije jednostavno pomaknuti sve planove u poslovanju kao i nositi se s financijskom nesigurnošću“, objašnjavaju nam.


No, nije sve tako crno jer smo sigurne da će za Shuzice uvijek biti interesa. Lijepe su, praktične, romantične i unikatne, a njihovom kupnjom podržavaš i hrvatski dizajn. Ove tenisice se inače mogu naručiti putem web shopa ili društvenih mreža, a cijene im se kreće oko 60 eura, tj. 454 kune, što doista nije znatan iznos ako se uzme u obzir dugotrajnost tenisica, činjenicu da su ručni rad i još k tome personalizirani proizvod. Investicija koja se definitivno isplati.

Pogledaj našu galeriju Shuzica i odaberi one koje se tebi najviše sviđaju.

Srebrne Shuzice s detaljima u obliku mašnica - 491 kuna

Image

Shuzice s velikom klasičnom satenskom mašnom - 454 kune

Image

Polka dot Shuzice - 454 kune

Image

Nježno ružičaste Shuz tenisice s točkicama i mašnom - 491 kuna

Image

Mr. & Mrs. svadbene tenisice - 454 kune

Image

Šljokaste pink tenisice s mašnicom - 454 kune

Image

Romantične svadbene Shuzice - 491 kuna

Image

Šljokaste srebrne tenisice s bijelom mašnom - 454 kune

Image

Jednostavne Shuzice s ručno izvezenim cvijećem - 491 kuna

Image

Just Married tenisice s mašnom - 454 kune

Image