Uspjeh je moguće „naučiti“

Uspjeh je vrlo individualna stvar, jer svatko od nas sam za sebe najbolje zna koja ga postignuća ispunjavaju i što smatra uspjehom, no razlog neuspjeha je svima zajednički. Najveći razlog nezadovoljstva je nepostojanje jasno definirane želje.

Uspjeh je moguće „naučiti“

Načela uspjeha temelje se na jasnom određivanju želje i ciljeva uz maksimalnu fokusiranost na nas same. Na putu do uspjeha važno je imati dobrog učitelja, a najčešće se ugledamo u ljude za koje vidimo i osjećamo da su postigli razinu uspjeha koja nas impresionira.

Nakon donesene odluke da svoj život preuzimamo u svoje ruke, da za njega preuzimamo i punu odgovornost važno je okružiti se nama dobronamjernim i poticajnim ljudima.

Kako bi si olakšali sve ove korake? Imamo za vas sjajnu vijest, naime počinje jesenski ciklus treninga Iva Belé Success Concepta. Treninge provodi Iva Belé koja je osobno trenirana i certificirana kao trener od Jack Canfielda, američkog No.1 Success Coacha.

Tijekom ovih intenzivnih treninga uči se o tome kako preurediti život, te kreirati osobni strateški plan.

shimmer fallback


Stoga svima koji osjećaju potrebu za jednom životnom generalkom savjetujemo da se za početak prijave na besplatni uvodni trening koji će se održati 10.9.2016. od 18 do 19h u centru Zagreba i osjete što to sve mogu popraviti u svom životu kako bi kvalitetnije i ispunjenije živjeti, te kako postati otporan na kaos.

Na treninzima se, temeljeno na istraživanjima načina života uspješnih ljudi, otkiva što oni rade da bi bili tako fokusirani na svoje ciljeve. Trajno se gubi potreba za okrivljavanjem okoline za vlastite neuspjehe, a prestaje i toliko opasna samosabotaža. Na površinu izlazi i dobiva značaj sve ono što inspirira i što se uistinu želi. Treningom se dobivaju alati kojima svoju svrhu provodimo u djelo, te se već na samom treningu kreira plan za ostvarenje ciljeva. Sve to rezultira znatno višom dozom samopouzdanja, te potrebnom energijom za provođenje zadanog plana.

Nakon završenih treninga polaznici postaju dio „Me Mastery Alumni“ grupe, koja se redovito okuplja te međusobne podržava u ostvarenju ciljeva.

Broj prijava za uvodni trening 10.9.2016. u Zagrebu je ograničena, pa bi bilo dobro svoje mjesto rezervirati na vrijeme i to prijavom putem maila info@ivabele.com. Mjesto održavanja je dvorana Napredak, Bogovićeva 1/ I kat. Detaljnije informacije o treninzima mogu se pronaći na www.ivabele.com

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.