Rokovnici Ella Dvornik nastali u suradnji s Bipom idealna su inspiracija za svakodnevnicu

Budite organiziraniji u Novoj godini uz rokovnik by Ella Dvornik

Rokovnici Ella Dvornik nastali u suradnji s Bipom idealna su inspiracija za svakodnevnicu
Play logo

Lifestyle ikona svoje generacija, Ella Dvornik, u suradnji s drogerijom BIPA Hrvatska, osmislila je jedan sasvim drugačiji rokovnik – „girlish“ džepni podsjetnik, koji je odmah postao pravi hit.

Imendan, rođendan, tulum, domaća zadaća……Obični rokovnici su najčešće dosadni, a popis obveza je najčešće predugačak i nezanimljiv.
Rokovnik kojeg svi želimo je onaj koji će odraziti našu osobnost. Stoga, najtraženiji poklon za dragu prijateljicu sada dolazi u obliku modernog rokovnika i nudi sve na jednom mjestu.

S četiri različita razigrana i vesela vizuala, dizajn rokovnika by Ella Dvornik prati modne trendove i donosi jake i upečatljive boje na naslovnicama.  Rubrike rokovnika organizirane su kako bi poslužile za bolju organizaciju privatnog i poslovnog života.

I misli i ideje sada mogu biti posložene i zapisane! Osim važnih datuma i brojeva, rokovnik sadrži niz motivacijskih poruka za inspirativni početak dana, podsjetnike na stvari koje zaboravljamo, wish liste za stvari koje želimo, kao i niz drugih „ženskih“ tema.
Rokovnik by Ella Dvornik u prodaji je u svim BIPA trgovinama po cijeni od 79,90 kn.

Detalje o rokovniku pogledajte i u video snimci Elle Dvornik na njenoj FB stranici: https://www.facebook.com/pg/elladvornik/videos/
Više informacija saznajte na www.bipa.hr

Play logo
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.